edin.ademovic
lurker
- 16 февруари 2014
- 524
- 319
Остај ти тоа дај некаде да гледам рецензија на Mi Note Pro тој со 4 гига рам
Никаде на нетов не гледам нешто за него. За Mi Note веќе имаат излезено рецензии, али за овој pro верзијава нигде
Ќе видам и ќе ти пишам..Кога ќе излези MIUI за Note 4 смачен ми е TouchWiz ?
ФалаЌе видам и ќе ти пишам..
Нема проблем, само пиши ми точен модел..
Бате нема за тебе MIUINote 4 910f
Пробај со MIUI Launcher. Најновата верзија земи ја од тука. Имаш и негов Lock Screen, како и можност темите да ги користишСо гогле лаунчер го работам.
Уживај, тоа е најблиску до МИУИ без тој ром. Ако си АОСП тип, тешко се прифаќа "торта" како оваJas go simnav go instalirav, I iskreno ne mi se dopaga.. Ova e samo moe mislenje, nemora nekoj da se cuvstvuva razocaran od moeto mislenje.![]()
Да да, супер изгледа.. Еве Jungle варијанта.. Сега уште чекам да видам која цена ќе биде, се надевам дека ќе е супер прифатлива..Wow , Xiaomi не престануваат да изненадуваат
http://techcrunch.com/2015/03/01/xiaomi-yi-action-camera/
Ефтини камери со тие R exmor sony интересните сензорчињa....аааа, ќе се стокмам со едно миуууу(ова е крик некаков)
Цена за него нема сеуште.. Треба еден до два тест уреда да стигнат нареднава недела, па ќе видиме.. Доларот е веќе 56 ден, па цените не само што нема да поевтинат туку на граница се да поскапат.. Ова е рален муабет, не правдање... А тој ќе биде само со 64 ГБ меморија, па и во старт е поскап.. Јас искрено очекувам околу 36-38.000 да биде тука све комплет цената.Кај нас се чека Ноте и Ноте Про да стигнат наскоро? Некоја претстава за цена има, мејкер? На пример Ми Ноте 64гб колку би било кај нас?
Која верзија на МИУИ ја имаш? Не би требало да има проблем... Пиши па ќе го решиме, а инаку TapaTalk има delay во последно време, на сите апарати колку што знам. Нешто оправија, но не е целосно..Од кориснициве на ми телефони има некој искуство со каснење на нотификации? (фб, месенџер, вибер итн) стриктно редми 1с користам и тоа во последниов период стана доста честа појава.Едноставно треба screen on да направам и/или да ја уклуцам апликацијата и да му текне дека имам нотификации.
P.s. auto sync е вклучено.