DelphiUser
user
Ако 1+ не вреди, не вреди ниеден.
Верувам дека друго сакаше да каже. Дека One Plus повеќе го нема оној одличен сооднос цена/квалитет, каде за малку пари се добиваше многу квалитетен производ.Абе друже да те прашам јас нешто тебе,имаш ти користено one plus телефон па што викаш дека не вреди и не добар за парите?
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Можеби сакал друго да каже,Али пак ми нема логика цената за перформансите си е ок за разлика од други брендови.Верувам дека друго сакаше да каже. Дека One Plus повеќе го нема оној одличен сооднос цена/квалитет, каде за малку пари се добиваше многу квалитетен производ.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Тебе изгледа слаба страна ти е батеријата,па добро мајкому 3700 мислиш дека е малце батерија на одлично оптимизиран телефон,колку треба да држи батерија телефонот 10дена?не зезај телефонот не само батеријата земи го како целокупен производ,крај краева постојат power bank.Кај Уанплус остана само софтверот да е премиум. Почнаа и они да бркаат тренд и глуспоти.
Они треба да користат ПРОВЕРЕНИ технологии, пола генерација да се уназад и да имаат СОВРШЕН софтвер. А сега одат на фингерпринт под стако меѓу првите, се тркаат со Самсунзи, се глупираат вадат џекови. Само малку зголемија батерија...
Врска нема хардверот на Онеплус со филозофијата која сакаат да ја бркаат. Испаѓа збори едно, прави друго.
Не е флегшип килер, туку е најобичен флегшип.
Тој глуп фингерпринт што го платија и преплатија да е под стакло многу лесно ќе платеше 4500mah батерија - кога веќе нема џек!
Мене не ми е за тоа. Уредот пак ќе биде одличен,туку зошто OnePlus неможат тоа што Samsung и Xiaomi го можат.Чекај малку. Тој исечок во 6Т ке биде минимален што речиси и нема да се забележува. Аудио џекот само прашање на време е кога сите ке го исфрлат. Едкоставно на некоја технологија му дошол крајот и време е да се замени со друга подобра во овој случај. Трето се шпекулира дека 6Т ке има и слот за картица. Колку е точно ке видиме. За ИП рејтингот не коментирам зошто го немаат. Веројатно да добијат на цена. Четврто можеби оптичкиот читач за отисок ке биде подобар и попрецизен. Коростев ултрасоничен на Ми5s и не беше баш прецизен. Затоа сум скептик кога ке се спомне ултрасоничен читач.
Стабилен или бета?Redmi Note 5 pro*
![]()
СтабиленСтабилен или бета?
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Редно е за таа цена.Mix3 103 ка на DXO, би требало веќе и со камерава да се опраат.
Mix3 103 ка на DXO, би требало веќе и со камерава да се опраат.
Не е реална таа бројка, односно не може врз основа само на повисока бројка, да се заклучи дека има добра т.е. подобра камера од друг телефон.
Пример, С8 има пониска бројка од ОП6 и од Ми8, ОП6 е во средина и Ми8 највисока. Во реалноста, најдобра камера, од овие три е на С8, после на ОП6 и на крај Ми8.
А Ми8 има највисока оценка!?
И С7 има далеку подобра камера од Ми8....
.......
......
Користам све и свашта од Xiaomi, MiMax, Mipad 4, powerbanks, kameri x5, ruteri, lampi, led strips, prodolzni kabli, zakacalki и сигурно уште нешто, и сум задоволен од квалитет и цена.
Абе не ми е јасно Анхоч или Хи Комуникации се официјален дилер за Шаоми. Анхоч со цени секаде е ~10% поефтин.
@the_maker
ХахахахаАбе не ми е јасно Анхоч или Хи Комуникации се официјален дилер за Шаоми. Анхоч со цени секаде е ~10% поефтин.
@the_maker
Сите се официјални,и сет и нептун сви хахахаАбе не ми е јасно Анхоч или Хи Комуникации се официјален дилер за Шаоми. Анхоч со цени секаде е ~10% поефтин.
@the_maker
Абе не ми е јасно Анхоч или Хи Комуникации се официјален дилер за Шаоми. Анхоч со цени секаде е ~10% поефтин.
@the_maker
Оваа ли е latest закана. И бесилка за тие што купиле од анхоч следна година.За една година кога ќе стават анти рол бек на сите телефони ќе стане јасно. На кого ќе му дадат акаунт за сервис и флешување, тој ќе биде официјален.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
Бесплатна достава
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch Ubiquiti 5-port Gigabit 1xPoE/PoE+, USW-Flex-Mini
2.880,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN PCIe 10/100/1000/2500Mbs, CUDY PE25, Chipset: RTL8125, CUDY-PE25
680,00 ден