the_maker
poweruser
Не сум видел дека има ад'с во некоја апликација, ќе проверам.
Sent from my MIX 2 using Tapatalk
Последна промена:
Кај мене никад не сум видел вакви реклами
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Тоа велам, но за добар адблокер мора рут.Турете си адгард или блокада и окпоз на рекламите
Моабетов ми е за глобален (на кој не би смеело да ги има), на европски немам проверено.ни кај мене, на стабилен сум, европски
Sent from my MI 5X using Tapatalk
Ја имам ЕУ, нема.Моабетов ми е за глобален (на кој не би смеело да ги има), на европски немам проверено.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Ова е вградениот броузер?
Ова е вградениот броузер?
Имаат од пред некое време таква шема повеќето апликации, и нивни и други кинески. Као и WPS и броузери што се фри. Генерално за миуи треба да се гасат, но ќе проверам за themes.кај мене почнаат од кога ми се апдејтираше од миуи 8 на 9ка
темите, таму неможам да најдам за гасење, у downloads, security, explorer, music ги гасев...
How to Disable Ads in MIUI - Tips & Tricks - Mi Community - Xiaomi
Ова е во фајл експлорер фабричкиот од Ми со сите системски опции за реклами исклучени, ад сервиси (без адблокер и рут)Ја имам ЕУ, нема.
А кинески не користам па не знам, но опциите ги знам. А чисти АДс од гугл не би смеело внатре во самите миуи апликации да има. Затоа ми е чудно. Дајте скриншот некој.
Шо значи ова у превод?Ќе ги користи моите податоци за директен маркетинг
Шо значи ова у превод?
а бе мене стај ми прашалниктоа што гугл и фејсбук го прават веке 10+ години?
Не е нешто посебно сменето, само што сега мора тоа да го напишат и објаватСамо што ми стигна известување од ми за новите правила на приватност....
Ќе ги користи моите податоци за директен маркетинг, меѓу останатото срање...
Долго време бев ми-фан.
Чао ми, жао ми.
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден