Инфото е од сигурни извори или е само шпекулација?Во пошта стигнале 3 тона пратки. Се надевам и нашите се таму.
Инфото е од сигурни извори или е само шпекулација?![]()
Додека ги внесат во систем, ќе чекаме уште 3 недели.Во пошта стигнале 3 тона пратки. Се надевам и нашите се таму.
На мене уште не ми се стигнати тие од 20-25 февруари. Денес ми стигна пратка од 22 март преку СГ, но од овие отпишаните нема ништо.Tracking number : DDU1539212019016781
2 нарачки имам од продавачот и двете нарачки се со ваков тракинг нумбер, нема ама баш никакви информации за нив, стигнаа за 15дена, СГ нема абер 11 нарачки преку 40 дена пројдоа
Праќам на селеров ова и му викам некое решение и тој ми враќа само: Please wait kindly it is in transit.
Пишав со али кустом сервис и ми рекоа да се дог со селерот дали да праќа нова пратка или да врати пари.
Се прави ко да не значи ништо тоа од тракингот.
Некој со вакво искуство?
Праќам на селеров ова и му викам некое решение и тој ми враќа само: Please wait kindly it is in transit.
Пишав со али кустом сервис и ми рекоа да се дог со селерот дали да праќа нова пратка или да врати пари.
Се прави ко да не значи ништо тоа од тракингот.
Некој со вакво искуство?
Колку дена ја чекаше?Се оправија Сингапурцине еве денес пишува Pristignata vo Naizmeni!na po{ta(Vlez)
Крај на Фебруари порачана, Сенд то оверси админ или така нешто.Колку дена ја чекаше?
Си имал среќа.Пратка купена на 4 февруари,пуштена од таму на 21 февруари и уште ја нема исто сингапурска пошта.За 9 дена ако не стигне кај нас ќе морам да отворам dispute.5 години купувам од али и вакво нешто до сега се нема случено.Крај на Фебруари порачана, Сенд то оверси админ или така нешто.
Прегреале.Во последно време чекам по 50-60 дена пратки, искрено незнам што се дешава, плус и шипингот го дигнаа....