emet_
Гостин
пред секоја најава би ставил едно „фрижидерче“ со пиво. 
Момци да се стави можност за "пинување" на теми за полесно наоѓање?
Има неколку теми кои што се навистина вредат да се прочитаат кога имам слободно време, па така после некоја недела ќе заборавам во кој подфорум е.
Нешто како надгледувај тема, но исфилтрирано?
Се ок тоа, али еве моментално не сум дома, од службен ПЦ несакам да се логирам на Хром.Мислиш нешто како букмарк на тема? На пример да има можност во Chrome да ставаш букмаркс и тоа да си отвориш фолдер IT.mk? Би било убаво...![]()
Се ок...ама не е истата функција.
Тоа е супер за нотификации само, моментално имам повеќе од 8 страни, теми кои што ги "надгледувам". Јас зборам за теми кои што биле креирани поради некаков проблем кој бил решен во неколку мислења/страни и сакам да си ја имам темата на "пин". Несакам да листам 8 страни да барам кога реално сега за сега има само 10 теми кои што се такви или барем пребарувачот да се среди и да си фукнционира како што треба...Ова ли ти треба?
![]()
Mnogu golema e zvezdickata, bode vo oci i bolat posle. Moze pomala da stavite? Trololo
Толка е за да биде иста како останатите линкови....због layout...Mnogu golema e zvezdickata, bode vo oci i bolat posle. Moze pomala da stavite? Trololo
Sent from my Redmi 3 Pro using Tapatalk
Никогаш немало женски, сами ќе си умремеБи го тргнал ПОЛ од пријавата. Нешто многу „женски“ профили деновиве...
Замисли кој хаос ќе се дешава со ова.Би стаил тема од К-15.
Т.е. би стаил функција да можат корисниците да си напраат своја тема (да мењаат бои на UI, да стаат некои позадини и то).
Би направил еден стики тред само за проценки. Да ги растерети модераторите од мењање тагови и во "продавам" само да се продава![]()
Би направил еден стики тред само за проценки. Да ги растерети модераторите од мењање тагови и во "продавам" само да се продава![]()