Anungunrama
hello world
- 5 февруари 2019
- 196
- 198
Ги знам овие користев едно време такво ама за конкретниот хедра модел ме интересира. Или ако има алтернатива пошто гледам на нет има и метал и пластика а ценава е ко за метал 
Некој од членовите на форумот го имаше купено Sense7 Sentinel , што изгледа доста издржлив ама не му се погоди и мислам дека после еден месец почнал да слуша звуци на крцкање кога седнува, па го имаше оценето 3/10. Доколку си одлучен да одиш со гејмерска столица за таа цена , шансите да го доживееш истото се големи. Имам доста прочитано дека ја фалат Брадо Тулио , па ако си за канцелариско столче и ако можеш да ја начекаш на некој попуст - тоа би било добар избор.Што мислите за овоа? Други препораки до кај 10K отприлика?
![]()
Столица SENSE7 Spellcaster Senshi Edition, сива боја
Столица SENSE7 Spellcaster Senshi Edition, сива боја nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Што мислите за овоа? Други препораки до кај 10K отприлика?
Веќе има 6 месеци, од 10 подигнувања се лизга и спушта доле на 8. Ако ја навалам под агол си стои. Џабе подмачкување. Ќе тера сигурно две години ама ќе се гледаш под биро ако си низок.Се почесто и почесто се лизга сега подигнатата позиција. Ама не откажа се уште.
Ајде да видиме како ќе биде после една година.
Некој од членовите на форумот го имаше купено Sense7 Sentinel , што изгледа доста издржлив ама не му се погоди и мислам дека после еден месец почнал да слуша звуци на крцкање кога седнува, па го имаше оценето 3/10. Доколку си одлучен да одиш со гејмерска столица за таа цена , шансите да го доживееш истото се големи. Имам доста прочитано дека ја фалат Брадо Тулио , па ако си за канцелариско столче и ако можеш да ја начекаш на некој попуст - тоа би било добар избор.
На крај све се сведува на тоа кој што преферира, имаш посебна тема за гејмерски столици на форумов.
кој држач за монитори е во прашање овде? ако може линк фала ти
кој држач за монитори е во прашање овде? ако може линк фала ти![]()
да не го продаваш стариот случајно![]()
Држач за два монитори | DM252 - ergonomics.mk
DM252 е држач на којшто можете да прикачите два монитори во хоризонтална и вертикална позиција овозможувајќи поефикасна работа. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот како и висинско подесување. Компатибилен со VESA стандард 100/75. Направен од челик, со...ergonomics.mk
Али сега не го користам повеќе. Сменив малку сетап, имам два посебни држачи на една шипка од овој модел:
Погледнете го атачментот 128577
да не го продаваш стариот случајно![]()
Од каде го набави она лево црното?Мислам дека сум конечно задоволен со сетапот. Десктопот заврши под маса, не е ни уклучен солидни два месеци, а и многу ми е почисто вака.
Погледнете го атачментот 128859
Ми изгледа на Skadis од Икеа, само што досега не сум видел црна верзија.Од каде го набави она лево црното?
Звучник е, ама го нарекле и air fryer, и rice cooker, и ред други работи.А што ти е ова десно од мониторот.
Како мини готвач ми делува.
ps : перверзија ти е направено.
Феноменално изгледа и куќиштето сместено каде што му е местоМислам дека сум конечно задоволен со сетапот. Десктопот заврши под маса, не е ни уклучен солидни два месеци, а и многу ми е почисто вака.
Плочата е од Новомак, конструкцијата долу ја правевме со другар самиФеноменално изгледа и куќиштето сместено каде што му е место
За масата ногарките се посебно купени или е целата маса комплет?
Браво, од каде да набавам вакво долго и солидно биро?Мислам дека сум конечно задоволен со сетапот. Десктопот заврши под маса, не е ни уклучен солидни два месеци, а и многу ми е почисто вака.
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден