Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Како изгледа вашето компјутерско биро

Anungunrama

hello world
5 февруари 2019
196
198
Ги знам овие користев едно време такво ама за конкретниот хедра модел ме интересира. Или ако има алтернатива пошто гледам на нет има и метал и пластика а ценава е ко за метал :)

Nem_Akata

Баниран/a
26 мај 2015
264
371
Слога Југомагнат

Што мислите за овоа? Други препораки до кај 10K отприлика?

Davko010

hello world
6 јуни 2019
77
251
Skopje
Некој од членовите на форумот го имаше купено Sense7 Sentinel , што изгледа доста издржлив ама не му се погоди и мислам дека после еден месец почнал да слуша звуци на крцкање кога седнува, па го имаше оценето 3/10. Доколку си одлучен да одиш со гејмерска столица за таа цена , шансите да го доживееш истото се големи. Имам доста прочитано дека ја фалат Брадо Тулио , па ако си за канцелариско столче и ако можеш да ја начекаш на некој попуст - тоа би било добар избор.
На крај све се сведува на тоа кој што преферира, имаш посебна тема за гејмерски столици на форумов.

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.773
4.498
Неготино
Ако не ти смета крцкањето земи си го. Јас имам диабло, го купив лани во Август и после 3 месеци почна да крцка. Не можам да најдам од каде доаѓа звукот и дали се средува, ама се друго е супер.
Не ми пречи крцкањето, така да ќе продолжам да си го користам.

thrw

lurker
3 декември 2021
706
578

Се почесто и почесто се лизга сега подигнатата позиција. Ама не откажа се уште.
Ајде да видиме како ќе биде после една година.
Веќе има 6 месеци, од 10 подигнувања се лизга и спушта доле на 8. Ако ја навалам под агол си стои. Џабе подмачкување. Ќе тера сигурно две години ама ќе се гледаш под биро ако си низок.

Nem_Akata

Баниран/a
26 мај 2015
264
371
Слога Југомагнат
Некој од членовите на форумот го имаше купено Sense7 Sentinel , што изгледа доста издржлив ама не му се погоди и мислам дека после еден месец почнал да слуша звуци на крцкање кога седнува, па го имаше оценето 3/10. Доколку си одлучен да одиш со гејмерска столица за таа цена , шансите да го доживееш истото се големи. Имам доста прочитано дека ја фалат Брадо Тулио , па ако си за канцелариско столче и ако можеш да ја начекаш на некој попуст - тоа би било добар избор.
На крај све се сведува на тоа кој што преферира, имаш посебна тема за гејмерски столици на форумов.

Супер изгледа ова, фала ти. И сега сум на канцелариско столче од Икеа, али години стаж и веќе треба промена.

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.033
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#5!: ..:^~~!7??JYYYYJJJJJJYYPG#&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Video card
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&5!. .^!?YPB&&@@@@@@@@@#B#@@@@@@@@@@&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Case
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&P7. :?5G#@@@@@&BGB@@@@@@@@PPP&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Mouse
@@@@@@@@@@@@@@@@@G7:.~. ^5@@@@@@@@&P5P#@@@@@@BPPG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
@@@@@@@@@@@@@@#Y~~JG&@#Y^ .7G&@@@@@#PPPGB#BBP5PG&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
играчка

Атачменти

• IMG_20230601_210825_516.jpg
    IMG_20230601_210825_516.jpg
    1,7 MB · Прегледи: 263
  • 20230601_210137.jpg
    20230601_210137.jpg
    2,4 MB · Прегледи: 258

GetSchwifty

hello world
22 февруари 2020
323
714
Скопје
кој држач за монитори е во прашање овде? ако може линк фала ти :)

Али сега не го користам повеќе. Сменив малку сетап, имам два посебни држачи на една шипка од овој модел:

IMG20230801215436.jpg

Afrikanche

hello world
16 септември 2021
63
60

Али сега не го користам повеќе. Сменив малку сетап, имам два посебни држачи на една шипка од овој модел:

Погледнете го атачментот 128577
да не го продаваш стариот случајно :D

Dajman

Баниран/a
19 септември 2020
765
1.205

fuzzjaw

poweruser
13 јануари 2014
2.062
3.832
@ekonomist и е во право, и не е. @Dajman од IKEA е, само шо е UPPSPEL моделот, соработка со ASUS/Republic of Gamers. Едната страна е шарена, другата е скроз црна. Патем, на AliExpress имате компатибилни додатоци за Skadis/Uppspel кои се црни и драстично поефтини од IKEA. Системот за монтажа е таков кај мене, од IKEA беше бел и ептен двоеше.

kolesk

lurker
6 февруари 2016
765
1.186
А што ти е ова десно од мониторот.
Како мини готвач ми делува. :D

ps : перверзија ти е направено.

fuzzjaw

poweruser
13 јануари 2014
2.062
3.832
А што ти е ова десно од мониторот.
Како мини готвач ми делува. :D

ps : перверзија ти е направено.
Звучник е, ама го нарекле и air fryer, и rice cooker, и ред други работи.

damil

user
2 јануари 2015
1.067
1.361
Мислам дека сум конечно задоволен со сетапот. Десктопот заврши под маса, не е ни уклучен солидни два месеци, а и многу ми е почисто вака.

Погледнете го атачментот 128859
Феноменално изгледа и куќиштето сместено каде што му е место :)

За масата ногарките се посебно купени или е целата маса комплет?

fuzzjaw

poweruser
13 јануари 2014
2.062
3.832
Феноменално изгледа и куќиштето сместено каде што му е место :)

За масата ногарките се посебно купени или е целата маса комплет?
Плочата е од Новомак, конструкцијата долу ја правевме со другар сами :)

Vektor666

hello world
25 октомври 2020
97
127

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно