Што знам, овие натек се нискобуџетна фирма (јас од нив имам тастатура, џоистик, слушалки). Генерално ок квалитет за парите, ама не знам дали би давал волкав ќеш за нивен продукт. Нема за 200 еур некој друг избор на гејмерска столица? Овие вака изгледаат ок, ама не знаеш за 2+ години што ке и се деси на столицата...
@Mayson нема ни "г" од гејмерска во таа столица.
А што по ѓаволите е гејмерска столица??? Шаренилото??? Црвено/црната боја помага да бидеш побрз во нид фор спид?
Тешка превара е тоа представката "гејмерска" пред секој производ. Ако пишат гејмерска автоматски можат истото го*но да го продаваат трипати поскапо. Исто е со слушалки, со мауспад, со микрофони и со 300.000 други глупости. Столица треба да биде удобна за долго седење, а не да биде брендирана како гејмерска.
The classic gaming chair for PC gamers is the one you will see throughout esports leagues and twitch streams all across the globe: inspired by racing seats, these chairs are ergonomically shaped to offer a comfortable throughout multiple hours of gaming. Their design is 1:1 taken from motor sports and offer the same ‘sporty’ feel. Popular brands are DXRacer or AKRacing.
Triggered а?
Добро бе до кога со муабетиве, значи темата е гејмерски столици во МК, не било какви столици, за тоа има друга тема. Јас а верувам и повеќето што ја следиме темава сакаме да се информираме за достапноста на гејмерските столици овде кај нас. Ако ви е смешно тоа гејмерски не коментирајте. И да, има луѓе на кои што им е битен стајлингот и изгледот а не само функцијата.
Еве ви една дефиниција за гејмерска столица за да нема вакви rant-ови веќе.
Lol немам никаква намера да се расправам или разубедувам. Ниту некогаш имав, само кажав дека столицата од Мayson погоре не е она што очекувам да го гледам во оваа дискусија.
@psyside слободно избриши ја или затвори ја темава (Темата е затворена поради перење мозок и BS маркетинг). А во иднина ако некој случајно спомне гејминг столица или отвори слична тема веднаш банирај го.
гејминг столица е столица што се користи за време додека играш игри, јас на пример не сум толку кул и ја купив таа што ја постирав и ја користам за гејминг,
Гејмерски столици биле инспирирани од мото спорт... Од формула да не се?
Таквите седишта се дизајнирани да пружат најдобра поддршка за телото, при сите забрзувања и свиоци. Удобноста е ставена на втор план. Сега ќе дојде некоја фирма и ќе тресе глупости правеле удобни гејмерски столици, инспирирани од рекаро.

И сеа ќе каже некој квалитетни удобни столчиња за пред PC, во буџет варијанта ?
Ми треба за гејминг, сурфање, работа, филмови, музика, дркензи на порниќи итн. Или ќе треба да купувам 6 различни столици
Нека се стават во прв пост сите одлични избори за да не се тупи во коментари безпотребно.
Одамна сакам да купам столица и веќе 13 години седам на обично трпезарско столче xD
+1 за коментарите дека терминот Гејминг е BS.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Упс да, у право си, скрос погрешна тема.Повели брат, постави си го прашањето во темата наменета за тоа: Компјутерски столици?
А што се однесува до оваа тема, можеш и гејмерско столче да си купиш ако имаш мерак за тоа. Ќе ти брка работа и за порниќи гледање, не се секирај. Еве тој погоре од видеото дури и лежи на него.
Нај-буџет варијантата кај нас колку јас што знам е оваа во Анхоч за околу 10к. И прати им еден мејл да не го викаат веќе Gaming, дај им предлог за друг термин што нема да ве иритира толку. Петиција потпишете ако треба.
Здраво и на вас.Здраво на сите,
Забележавме интернет сообраќај од темава на форумов и решивме да се регистрираме.
Така да повелете, ви стоиме на располагање да ви одговориме на сите прашања што ги имате за столовите што ние ги продаваме.
Најнапред ќе се сложам со постот погоре на членот октар, дека терминот гејмерска столица е само HYPE.
Битно е столот да биде удобен и квалитетен.
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3M Secomp, 11.99.5543-10
230,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 20m Gray Secomp, 21.99.0120-20
516,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB Pack of x3 (3x120mm) PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00347A
3.460,00 ден