Добро де не ме карај и ти, паничам затоа што ми снемува греачи за аеротенкот :silentsry:Па пишав (и си ставил лајк). Ако кликнеш на тоа жолтото Alert ќе ти изнакаже триста чуда (дека ја вратиле пратката), а нема врска, не се разбираат со англискиов. Еве сега имам уште една пратка со се` исто како на твојава слика, само не е стигната до тој последниот статус, уверен сум дека се` е во ред и со мојата и со твојата.
Додадено: Еве ви ги Сингапурците.
![]()
Им плачев на Фасттек и ветија дека ќе пуштат потерница, само траело 2 месеци.![]()
Епа ајде нека ни` е на здравје хахаНе е касно![]()
xnickx,налетав на твојов пост па да ти кажам што знам јас лично околу ова...И јас исто имам две пратки од Фасттек со истиве идентични (и на крај алерт) пораки и одговорот кој го добив сабајлево од ФТ е дека Малезија Пост ги враќа пратките кај нив во Сингапур !? Баш сега договарам дали да ја препратат (како една пратка) или да ми дадат гифт сертификат на износот кој не е баш мал...Ова ми се случува првпат во толку години пазарење кај нив,не знам што им требало да ја стават Малезија Пост прва да ја одбираме по дифолт кога добро знаат што се случуваше со илјадници пратки и во 2013,и во 2014 година....у секој случај ова ќе биде памет за другпатВот д хел?! Знае некој да ми обасни што е работава. Ја враќаат пратката од Сингапур назад во Малезија. Исто имам и втора пратка што ја пратија подоцна и таа штутоку стигна во Сингапур, и таа ли ќе ја враќаат?
![]()
Истото и јас го мислам, а па тек со 100WПарење над 15w сува пареа врела и со лош вкус, како парат некој на 30-40 појма неам
Доколку штрафчето од базата или главата не ти е добро затегната отпорот ќе варира можно е и од батеријата али маку веројатно, малку течност ако има на контактот е доволно за да варира малку12.5W Protank 3 single coil 1,8ohm (тука ми е најдобро)
Инаку ми покажува 1.63ohm, мада мислам дека овде малку варира омажата од зависност на јачината на батеријата (барем така имам приметено).
заборавив мислам дека жица 3,2 или 4 мм ќе има најдобар вкус ако е мотана со размак како на субтанк а не класичен микрокоил како на кајфун каде намотките се пресовани една во друга