MARTIN_MKD
hello world
- 27 ноември 2007
- 419
- 2
Дај жити се постирај ги тука да го видиме и тоа чудо
Поради крајно несериозно и нападно однесување, CD-ROM е баниран.Дај жити се постирај ги тука да го видиме и тоа чудо
E pa toa bese za pocetnici kako jas sto bev pred 2-3 nedeli koga prv pat na forumov procitav deka ima takvo nesto i imase pisuvano nekoj finti (ako mozat da se narecat finti) koi se mnogu ednostavni i taka za kratko vreme dobiv 7 $ .
Pozdrav!:bravo:
jas na bux.to imam do sea okolu 80$...imam pobarano 17$...cekam 3 meseci ..bi trebalo denovive da mi isplatat ..pa ke vidime...Za karticite na bux.to...koga izlegoa...mozes sekoj da naraca...no posle gi napravija samo za premium....mi stigna...no nemoze na nejze da mi prefrlaat pari, dodeka ne stanam premium member...
Мислам дека НАЈДОБРО е да се регистрирате уште на неколку други сајтови.
Ќе правите по едно 100 клика дневно, и тогаш дефинитивно ќе заработувате доволно што ќе ви се исплати.
Па уште ако имате и реферали... Ќе ви биде супер...
Еве ви уште две сигурни страни:
http://www.earn3.com/?r=hajan
http://big-earn.info/register.php?r=hajan
ОВИЕ ДВЕ ВЕБ СТРАНИ ВЕЌЕ СЕ ПРОВЕРЕНИ, МОИ ПРИЈАТЕЛИ МЕ ПОКАНИЈА И ЈАСНО МИ ТВРДАТ ДЕКА ВЕЌЕ ПОВЛЕКЛЕ ОДРЕДНЕА СУМА НА ПАРИ.
Скоро ќе ви пуштам и скенирани слики од деталите околу испраќањето на парите.
Лошо е тоа што на big-earn има само трансфер преку PayPal, но набрзо ќе вклучат и AlertPay.
хехе..Batka mnogu si pameten be ........ tvoi referali da bidat???????
www.earn3.com samo tolku treba ponatamu e nevazno![]()
Али видете после што пишаа:Unfortunately due to recent events from childish behaviours of many individuals from Macedonia.
We have made a difficult decision to stop giving services to people from Macedonia.
We are sorry for any inconvenience. It has wasted a lot of our times dealing with this issues raised by these people.
Payoneer has been given specific instruction not to send Bux.to Mastercard to Macedonia.
We realise there are innocent people involved in this so this rule only apply for new members from Macedonia.
Сакаш да кажеш дека во Македонија ти ја пратиле дебитната картица bux.to. Браво ако си успеал да ја земеш. Кази ми само како го плати премиум акаунтот за да ја порачаш