Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Bux.to

Статус
Затворена за нови мислења.

trakilaki

user
15 мај 2008
1.084
18
E pa toa bese za pocetnici kako jas sto bev pred 2-3 nedeli koga prv pat na forumov procitav deka ima takvo nesto i imase pisuvano nekoj finti (ako mozat da se narecat finti) koi se mnogu ednostavni i taka za kratko vreme dobiv 7 $ .
Pozdrav!:bravo:

Druze idi na youtube i ke najdes milion klipcinja za hakiranje i finti za BUX.to....taka edno mi ostana u sekjavanje deka imase finta kako da startuvas so poveke pari i da dobivas poveke pari za sekoe klikanje....pa ne ti trebaat ni referali :).....ali proveri........ne znam koe bese.

dragan0688

read-only
8 јуни 2008
12
5
jas na bux.to imam do sea okolu 80$...imam pobarano 17$...cekam 3 meseci ..bi trebalo denovive da mi isplatat ..pa ke vidime...Za karticite na bux.to...koga izlegoa...mozes sekoj da naraca...no posle gi napravija samo za premium....mi stigna...no nemoze na nejze da mi prefrlaat pari, dodeka ne stanam premium member...

HKD

read-only
16 август 2007
8
0
Мислам дека НАЈДОБРО е да се регистрирате уште на неколку други сајтови.
Ќе правите по едно 100 клика дневно, и тогаш дефинитивно ќе заработувате доволно што ќе ви се исплати.
Па уште ако имате и реферали... Ќе ви биде супер...

Еве ви уште две сигурни страни:
http://www.earn3.com/?r=hajan
http://big-earn.info/register.php?r=hajan

ОВИЕ ДВЕ ВЕБ СТРАНИ ВЕЌЕ СЕ ПРОВЕРЕНИ, МОИ ПРИЈАТЕЛИ МЕ ПОКАНИЈА И ЈАСНО МИ ТВРДАТ ДЕКА ВЕЌЕ ПОВЛЕКЛЕ ОДРЕДНЕА СУМА НА ПАРИ.

Скоро ќе ви пуштам и скенирани слики од деталите околу испраќањето на парите.

Лошо е тоа што на big-earn има само трансфер преку PayPal, но набрзо ќе вклучат и AlertPay.

MARTIN_MKD

hello world
27 ноември 2007
419
2
jas na bux.to imam do sea okolu 80$...imam pobarano 17$...cekam 3 meseci ..bi trebalo denovive da mi isplatat ..pa ke vidime...Za karticite na bux.to...koga izlegoa...mozes sekoj da naraca...no posle gi napravija samo za premium....mi stigna...no nemoze na nejze da mi prefrlaat pari, dodeka ne stanam premium member...

Јас чекам од Март навака па ништо и веќе изгубив надеж. Мислам дека нема ни да исплатат.

И

Избришан член 1074

Гостин
Чекам веќе седум месеци.. и тоа е, не стигнуваат, но одамна се откажав од кликање.:ua:

trakilaki

user
15 мај 2008
1.084
18
Мислам дека НАЈДОБРО е да се регистрирате уште на неколку други сајтови.
Ќе правите по едно 100 клика дневно, и тогаш дефинитивно ќе заработувате доволно што ќе ви се исплати.
Па уште ако имате и реферали... Ќе ви биде супер...

Еве ви уште две сигурни страни:
http://www.earn3.com/?r=hajan
http://big-earn.info/register.php?r=hajan

ОВИЕ ДВЕ ВЕБ СТРАНИ ВЕЌЕ СЕ ПРОВЕРЕНИ, МОИ ПРИЈАТЕЛИ МЕ ПОКАНИЈА И ЈАСНО МИ ТВРДАТ ДЕКА ВЕЌЕ ПОВЛЕКЛЕ ОДРЕДНЕА СУМА НА ПАРИ.

Скоро ќе ви пуштам и скенирани слики од деталите околу испраќањето на парите.

Лошо е тоа што на big-earn има само трансфер преку PayPal, но набрзо ќе вклучат и AlertPay.

Batka mnogu si pameten be ........ tvoi referali da bidat???????
www.earn3.com samo tolku treba ponatamu e nevazno:D

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
Batka mnogu si pameten be ........ tvoi referali da bidat???????
www.earn3.com samo tolku treba ponatamu e nevazno:D
хехе.. :))
Заради тоа и не ми се коментира на овие теми.. Секој сака да искористи.. Абе аман.. Да не се повторувам, мојот став за ова е веќе познат.. А нешто најмногу што ме нервира на овие страни, се баш рефераливе..

No Comment.

SuperMiki

hello world
12 август 2008
90
0
Тие ги исплаќат парите али преку сервисот Alertpay,преку кој моментално неможат да се подигнат пари во Македонија бидејќи ја немаа таа опција.
Единстевно со некоа опција exchanger AlertPay to Internation Wire Transfer ( за оваа треба девизна сметка ) итн ..

temeroot

read-only
24 февруари 2008
3
0
bux.to parite pristignaa

Na 6.08.2008 parite pristignaa na karticka.bravo:
139 $ na 06.06.2008 gi pobarav kako premium member.

Account Balance
$ 129.4425
Total Amount Paid
$ 139.0000:

BUX.TO ne e SCAM!
:bravo:

Stane

poweruser
4 октомври 2007
2.497
77
bux.to ја банираа македонија,видете таму во новости кај bux.to :lut2::lut2::lut2:

386ka

poweruser
22 декември 2007
2.382
217
Лелеее, има некој предавник у форумов:

Unfortunately due to recent events from childish behaviours of many individuals from Macedonia.
We have made a difficult decision to stop giving services to people from Macedonia.

We are sorry for any inconvenience. It has wasted a lot of our times dealing with this issues raised by these people.

Payoneer has been given specific instruction not to send Bux.to Mastercard to Macedonia.
Али видете после што пишаа:
We realise there are innocent people involved in this so this rule only apply for new members from Macedonia.

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
хмммз.. Да не отворам посебна тема, само како известување има и bux.bg. таму мислам дека сме признати..

Иако иам миљон пати кажано дека лично не ми се потребни тие пари, меѓутоа принуден сум да кликам на оваа страна барем еднаш неделно за да ми се исплати bnc-to на ирц..

ajvar

hello world
19 август 2008
303
6
dobro e jas ne sum baniran iako sum nov.i uste ednas da go povtoram prasanjeto zasto ne veruvam deka nekoj gore ke go procita: dali ima nekoj kupeno referali od bux i ako ima kolku klika ima dnevno od niv?

MARTIN_MKD

hello world
27 ноември 2007
419
2
Имало во весник дека некој тип од Македонија досега заработил и му исплатиле 10 000$ во Македонија. Инаку од неодамна на сајтот на bux беше објавена вест дека сите членови од Македонија се банирани поради некои кои правеле измами, но набргу ја апдејтуваа веста дека повеке нема да има нови членови од Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.
— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно