може е прашано претходно, ама дали некој знае кога планираат вип да си ја прошират оптичката достапност? конкретно за населба Ченто ме интересира. И самите вработени во вип салоните не знаат, ама реков ај да прашам тука може некој нешто слушнал од „погоре“
Друже доколку имаш направено повеке собракај од 500гб ке ти ја намалат бразината на 20дл/20уп. Белки немаш 4к телевизор или монитор.Има ли некој намалена брзина деновиве? На 50Mbps пакет сум, моменталната брзина ми достигнува само околу 14Mbps.
Не ме јебиии... Не сум знаел дека е така, мислев неограничено е. Сега проверив, имам направено над 600ГБ сообраќајДруже доколку имаш направено повеке собракај од 500гб ке ти ја намалат бразината на 20дл/20уп. Белки немаш 4к телевизор или монитор.
Не ме јебиии... Не сум знаел дека е така, мислев неограничено е. Сега проверив, имам направено над 600ГБ сообраќај![]()
20дл/20уп.
Да, да, неограничено е. Цепај батка, ич не се секирај.
Иначе шала на страна, дали знае некој дали овие ограничувања од 500ГБ постоеја кај Близу? Или ги донесоа отпосле ВИП?
Ваљда мислиш 20дл/2уп?
Во право си, точно толку се движат брзинитеВаљда мислиш 20дл/2уп?
Во Windows 10 во search пиши data usage, не е многу веродостојно ама сепак имаш некоја си претстава за потрошувачката. А и има и посебни програмчиња, само што мене лично ме мрзи да симнувам дополнителни ствари, па затоа не ги користам нив.Ме интересира само како проверувате остварен трафик?
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Ме интересира само како проверувате остварен трафик?
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Дада 2уп, иако кај мене е 20уп )) кога не се надминати 500гб е 50мбс упВаљда мислиш 20дл/2уп?
Дада 2уп, иако кај мене е 20уп )) кога не се надминати 500гб е 50мбс уп![]()
Побогу човече, па ти си симнал пола интернет.Надминав над 750тера интернет
Пола интернет од државава трошам јас.Побогу човече, па ти си симнал пола интернет.![]()
Пола интернет од државава трошам јас.Побогу човече, па ти си симнал пола интернет.![]()
750 giga imas potroseno.Oд 150/mbs брзината ми е сега на 15/mbs. Надминав над 750тера интернет. Само што разговарав со центарот за корисници ми рекоа дека имало 3 намалувања од кои 2 биле од АЕК, но јас неможам да најдам ништо на нивната страна. Гад ол мајти.
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX1500 CUDY M1500-1 (1-Pack)
2.500,00 ден
Бесплатна достава
NET RANGE EXTENDER RE300 CUDY Wi-Fi, 2.4GHz, 2xAntennas, RE300
940,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден