Самсунг е боље за женско пошо нема толку ашкања со пермисии и имаат боље камери за селфиња и инстаграм.Има некој Redmi 4A, да сподели искуство? Се мислам за женска особа, без големи барања и преголема допирна точка со технологијата. Генерално фб, вибер, месинџер, стандард ствари...
Предлог ? мање више у тој ценовен ранг?Самсунг е боље за женско пошо нема толку ашкања со пермисии и имаат боље камери за селфиња и инстаграм.
нема таков Самсунг. сите се над таа сума.Предлог ? мање више у тој ценовен ранг?
Mi5S нема да има до 15-ти Февруари во хај стор, од сигурни извори !Мој пријател отиде вчера во Анхоч во продавницата во Сити Мол сакаше да го купи Ми5С сива боја, му се допаднал дизајнот и побарал да го вклучат и да го види во право светло екранот и иконите бројките и така натаму. Вработениот таму не сакал да го уклучи со образложение скап уред ако го вклучиме и не го земеш нема после кој да го купи ќе биде употребуван дрн - дрн јарина. Поголема глупост немам слушнато и јас досега немам доживеано телефонот кошта 24000 денари ко да купува нешто од 24000 евра, се изнервирал и му рекол на дечкото дека не купува уред кој неможе да го види дали работи и како изгледа во работа. Се вратил назад и се јавил во дирекција и побарал објаснување, некојси од таму кој и да се јавил му рекол да исправно поскапи уреди не ги вклучуваме, вие платете го па уклучете го ако не ви се допаѓа вратете го ќе ви вратат пари, нон сенс.
Јас искрено не разбирам ова како функционира.
Има ли некој за услуга да се сретнеме на 2 минутки да го види другарчево телефонот во работа, мада некако му се скрши филмот со Анхоч, а Хајстор ми одговорија нема да го имаат телефонов во скоро време. Ама ако го има некој уредов и добра воља да го видиме телефонов во живо во работа, би бил благодарен.
Нек зима слободно од кај maker.Телефонот е одличен до сега ни еднаш нема успорено крашнато или да пријави некоја грешка. Овој е земен кај Maker hi store.Ќе има
Xiaomi Mi 5s 3GB/64GB LTE Dual SIM Gray
да му кажама на другарчево да се стрпи, и дали ќе може да се уклучи да го види како што работи изгледа итн.
Ќе го пуштиме нормално, телефони и девојки се за гледањеЌе има
Xiaomi Mi 5s 3GB/64GB LTE Dual SIM Gray
да му кажама на другарчево да се стрпи, и дали ќе може да се уклучи да го види како што работи изгледа итн.
Чекaј шo знaчи пoсле прaзниците?Кo шo рекoa тукa нa фoрумoв пoсле 15ти?Истoвo вaжи и зa редми прo тек пoсле 15тиќе имaш?После празниците ќе има све, се надевам со нови цени
Sent from my MI 5
Од многу што гледаш девојки ни пп не гледашЌе го пуштиме нормално, телефони и девојки се за гледање
Sent from my MI 5
Јас ќе ти кажам зошто мислам дека е тоа така. Имаат шлапнато некој кичераjски кинески вендор ром пун со го*на у него па не сакаат купувачот да го примети тоа. Тоа е моја претпоставка. За Xiaomi кај нас само од Hi Store.Мој пријател отиде вчера во Анхоч во продавницата во Сити Мол сакаше да го купи Ми5С сива боја, му се допаднал дизајнот и побарал да го вклучат и да го види во право светло екранот и иконите бројките и така натаму. Вработениот таму не сакал да го уклучи со образложение скап уред ако го вклучиме и не го земеш нема после кој да го купи ќе биде употребуван дрн - дрн јарина. Поголема глупост немам слушнато и јас досега немам доживеано телефонот кошта 24000 денари ко да купува нешто од 24000 евра, се изнервирал и му рекол на дечкото дека не купува уред кој неможе да го види дали работи и како изгледа во работа. Се вратил назад и се јавил во дирекција и побарал објаснување, некојси од таму кој и да се јавил му рекол да исправно поскапи уреди не ги вклучуваме, вие платете го па уклучете го ако не ви се допаѓа вратете го ќе ви вратат пари, нон сенс.
Јас искрено не разбирам ова како функционира.
Има ли некој за услуга да се сретнеме на 2 минутки да го види другарчево телефонот во работа, мада некако му се скрши филмот со Анхоч, а Хајстор ми одговорија нема да го имаат телефонов во скоро време. Ама ако го има некој уредов и добра воља да го видиме телефонов во живо во работа, би бил благодарен.
Јас ќе ти кажам зошто мислам дека е тоа така. Имаат шлапнато некој кичераjски кинески вендор ром пун со го*на у него па не сакаат купувачот да го примети тоа. Тоа е моја претпоставка. За Xiaomi кај нас само од Hi Store.
Така е, но за кејфлии еве јас ги носев и тие од по 55к на ракиичка во кафана за тестирање, па голем та**кЈас пред Х време бев да го видам Нексус 6. Не им беше отворен и ми го рекоа истото. Тоа знали дека и на Нексусот имале некој "кичераjски кинески вендор ром пун со го*на у него"??? Едноставно тоа си е политиката на фирмата, во една тема се жалите дека не ви дале да отворите некој скап производ, а во друга дека пробале да ви увалат отворен скап производ. Јеби га, кога е скап, ке донесат само неколку парчиња и ке пробаа така да ги продадат.
Епа чим им е таква „политиката“ значи дека не се способни да имаат 1-2 салонски модели кои подоцна би ги продале за пониска цена, а тоа значи дека се неспособни да имаат ланец на продавници за технологија и треба да си се држат само до он-лајн продажба.Јас пред Х време бев да го видам Нексус 6. Не им беше отворен и ми го рекоа истото. Тоа знали дека и на Нексусот имале некој "кичераjски кинески вендор ром пун со го*на у него"??? Едноставно тоа си е политиката на фирмата, во една тема се жалите дека не ви дале да отворите некој скап производ, а во друга дека пробале да ви увалат отворен скап производ. Јеби га, кога е скап, ке донесат само неколку парчиња и ке пробаа така да ги продадат.
Има една разлика само, јас ги носам за кеиф, они поради трговија. За мене е тоа огромен двигател што нема ценаИ Мејкер имаш донесено Mi Mix кој што кошта далеку повеќе од Нексус-от, па го имаше изложено во Хај и можеше да се проба. И сеа?
Pre-paid се и двата(и телеком и вип)Припејд или Постпејд е бројот на телеком?
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch Ubiquiti 5-port Gigabit 1xPoE/PoE+, USW-Flex-Mini
2.880,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN PCIe 10/100/1000/2500Mbs, CUDY PE25, Chipset: RTL8125, CUDY-PE25
680,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден