Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Дали имате свој веб лог (блог)?

Дали имате блог?

• Вкупно гласале
    268

sojic

hello world
29 април 2007
435
24
Немој погрешно да ме сфатиш, ама piczo е играчка за мали деца. Далеку е од блог.

Неколку piczo сајтови што ги имам видено се со ружна позадина, расфрлани слики, шарен текст.

StarBuck

user
16 февруари 2008
1.295
48
Da na blogger... Ne za drugo tuku ednostavno ne veruvam na nisto sto e nase, a i premnogu fama se kreva okolu blogovite na blog.com.mk...
Kako i da e, ova e kolaboracija so uste nekolku drugari, najcesto popunuvame prazno vreme i mrchime za toa sto ne ni se aresva :)

MRCH MRCH

Wild Rose

hello world
18 мај 2008
77
12
Имам, 2.Ги направив од чиста досада.На блог мк имам 5 поста а на блогспот 1.5 :pPP Сметам дека не се вредни за да остаам линк.Поздрав

Почитувани, ве молам да не обратите внимание на цитираниов пост! Блогот тајни е навистина вреден за да биде спомнат! :)
Ако го земеме во предвид фактот дека освен поставување на вашите тајни, во вид на слики секако, и нивно означување со редни броеви, други должности од наша страна и нема, (ваквото спамирање не спаѓа во обврските кон блогот, нормално) blog.com.mk ги задоволува сите наши потреби.

neW1 имаше некои замерки во однос на дизајност, but you know him, someone has to do the moaning... :pP

sonic

lurker
13 ноември 2007
529
5
Почитувани, ве молам да не обратите внимание на цитираниов пост! Блогот тајни е навистина вреден за да биде спомнат! :)
Ако го земеме во предвид фактот дека освен поставување на вашите тајни, во вид на слики секако, и нивно означување со редни броеви, други должности од наша страна и нема, (ваквото спамирање не спаѓа во обврските кон блогот, нормално) blog.com.mk ги задоволува сите наши потреби.

neW1 имаше некои замерки во однос на дизајност, but you know him, someone has to do the moaning... :pP

Да навистина Тајни е супер блог , го разгледувам понекогаш и треба да има многу повеќе вакви македонски креативни сајтчиња :bravo:

LiquidWorm

Администратор
26 март 2007
2.676
197
www.zeroscience.mk
Eeee :( согласно ми е со темата на zeroscience.org, а и јас сум повеќе по дарк дизајн :p ... можеби и ќе ги сменам ако даде господ повеќе време и сили за блогот на blogspot да го средувам...ако примети не сум пишал ништо од 1 Март 2008 :rolleyes: .. како и да е благодарам за сугестијата

t00t :)

S

pwnz0r1lla
8 март 2007
1.550
52
www.it.com.mk
Eeee :( согласно ми е со темата на zeroscience.org, а и јас сум повеќе по дарк дизајн :p ... можеби и ќе ги сменам ако даде господ повеќе време и сили за блогот на blogspot да го средувам...ако примети не сум пишал ништо од 1 Март 2008 :rolleyes: .. како и да е благодарам за сугестијата

t00t :)

Добар блог, знаеш дека ми се допаѓа твојот дарк дизајнерски стил. :LOL:

Ouch, Charlie... AAAA!!!!

Што се однесува до мој блог, тоа е оној у потписот што ми е (http://stefan.it.com.mk). Иако официјален сеуште не успеав вистински да го/се активирам. Се надевам дека во наредниов период ќе имам повеќе време за истиот.

domenica

read-only
15 септември 2008
11
0
ИмаВ блог, усвари сеуште имам, само шо мнооогу одамна не сум пишала, а едно време ептен бев загреана

www.prikazni.blogspot.com

кога отварав блог (декември 2006), немаше blog.com.mk и затоа blogspot.com, потоа пробав да се префрлам ама искрено не ми се допаѓаше, и сега да отварам нов, пак би го на блогспот :)

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
Imam svoj so WordPress zatoa sto e mnogu ednostaven, interesen i lesen , and i like beeing admin.
www.mkarmy.co.cc/blog

jrxvk5.jpg

:chudenje:

HijackHacker

poweruser
21 февруари 2008
5.109
296
www.gorjan.info
@zlatkogv
Страви ја страната во центарот на преслитувачот, и позадината наместија да биде црна. И смени го доле кај сликите Tommorow во Tomorrow.

Fatihh

hello world
14 април 2007
372
50
Скопје
saaf.mk
Fatihh's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i7 - 6700
Motherboard
ASUS TUF
Storage
2TB Western Blue + 480GB SSD A-DATA
PSU
SPIRE SILENTEAGLE 550W REAL
RAM
4x 8GB DDR4
Video card
STRIX GTX 1050Ti 4GB
Case
Case Cooler Master K380
Mouse
Mouse Genesis kypton 500
Keyboard
A4 TEC B318
Monitor
Samsung 27" 4K
OS
win10
Сори :( На Турски е ама за кратко време и на Македонски ке има ... http://aboutlin.blogspot.com/

zlatkogv

hello world
5 декември 2007
206
6
@zlatkogv
Страви ја страната во центарот на преслитувачот, и позадината наместија да биде црна. И смени го доле кај сликите Tommorow во Tomorrow.

Abe stranata loso se otvora so Mozilla.Koga bi ja otvoril so IE bi rabotela dobro. A rezolucijata e takva bidejki sigurno ja otvoras na widescreen ekran, ili ekran pogolem od 17" :)

HijackHacker

poweruser
21 февруари 2008
5.109
296
www.gorjan.info
@zlatkogv
Нема везе, и со ИЕ е исто, само што имаш ставено ефекти.
Позадината е бела, страната не е во центар. Ако ја ставиш во центар, на поголеми резолуции ќе се подобри, а на помали исто ќе остане.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно