Сосема се сложувам..Немој погрешно да ме сфатиш, ама piczo е играчка за мали деца. Далеку е од блог.
Неколку piczo сајтови што ги имам видено се со ружна позадина, расфрлани слики, шарен текст.
Имам, 2.Ги направив од чиста досада.На блог мк имам 5 поста а на блогспот 1.5PP Сметам дека не се вредни за да остаам линк.Поздрав
Почитувани, ве молам да не обратите внимание на цитираниов пост! Блогот тајни е навистина вреден за да биде спомнат!
Ако го земеме во предвид фактот дека освен поставување на вашите тајни, во вид на слики секако, и нивно означување со редни броеви, други должности од наша страна и нема, (ваквото спамирање не спаѓа во обврските кон блогот, нормално) blog.com.mk ги задоволува сите наши потреби.
neW1 имаше некои замерки во однос на дизајност, but you know him, someone has to do the moaning...P
Eeeeсогласно ми е со темата на zeroscience.org, а и јас сум повеќе по дарк дизајн
... можеби и ќе ги сменам ако даде господ повеќе време и сили за блогот на blogspot да го средувам...ако примети не сум пишал ништо од 1 Март 2008
.. како и да е благодарам за сугестијата
t00t![]()
Imam svoj so WordPress zatoa sto e mnogu ednostaven, interesen i lesen , and i like beeing admin.
www.mkarmy.co.cc/blog
@zlatkogv
Страви ја страната во центарот на преслитувачот, и позадината наместија да биде црна. И смени го доле кај сликите Tommorow во Tomorrow.