Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Дали имате свој веб лог (блог)?

Дали имате блог?

• Вкупно гласале
    268

alexard

read-only
25 ноември 2007
14
1

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
566
http://professionalturtorials.blogspot.com/ го одбрав овој блог сервис затоа што мене ми е лесен за употреба
страната е сеуште во изработка и кој сака да пишува на него добри туторијали ,совети и трикови нека ми пише приватна порака овде а ја ќе му дадем мој user и pass

HijackHacker

poweruser
21 февруари 2008
5.109
296
www.gorjan.info
@M@RKO
Интересен изглед на сајтот, но мој предлог е да не раздаваш user & pass на секој и секого. Подобро нека ти го пратат тебе тутор по маил, а ти објави го во нивно име.
Ова спречува било каква злоупотреба :)

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
566
@M@RKO
Интересен изглед на сајтот, но мој предлог е да не раздаваш user & pass на секој и секого. Подобро нека ти го пратат тебе тутор по маил, а ти објави го во нивно име.
Ова спречува било каква злоупотреба :)

е може и така али не на маил преку приватна порака маил ретко отварам ,а дали на blogger да се направи да може секој да се регистрира и да си додава информации на блогот

alexard

read-only
25 ноември 2007
14
1
Информација

www.kumanovac.com e редизајниран па повелете посетете го, забавувајте се и коментирајте.

Поздрав Кумановац!

Како никогаш до сега на www.kumanovac.com се имплеметирани неколку новитети:
1. Додадени се линкови за можност да ја споделите статијата со Вашите пријатели на повеќе социјални мрежи (и Facebook нормално)
2. Статијата да ја пратите на Вашите пријатели преку e-mail
3. По секоја статија има 4 предлог статии за читање
4. Може да ја оцените секоја статија (смешно, интересно, тужно)
5. kumanovac.com има нов дизајн

Се читаме на www.kumanovac.com

Mr.Jack

lurker
9 февруари 2008
762
506
Имав ја порано неколку, само не пишував на нив, сега си направив нов и планирам да пишувам секој ден од се по нешто, повеќе за филм и ТВ

http://towelie.blog.com.mk/

THE_CHOSEN_ONE

read-only
14 септември 2009
17
0
Едно време мислев да отворам блог со цел да ги споделам моите знаења со рајата ама испадна кушлус почнав да работам во фирма и така...

b45k4

hello world
21 февруари 2009
56
0
Мојот блог за PC security

Доколку ве интересира компјутерска безбедноста сакате да учите имате голем борј на видео клипови туторијали новосите од компјутерската безбедост на мојот блог
http://mkd-itsecurity.blogspot.com/

piroska

read-only
16 септември 2009
30
0
Еден предлог од мене. Намали го банерот најгоре и стави го во должина.
На лентата под банерот стави ги поважните области од кој ги пишуваш статиите за подобра организираност.Исто така буквите се пребледи за бела позадина, можеш да ги потстемниш малку.Блог архивата да оди малку погоре за поголема прегледност.
Гледам дека е нов блог, не е регистриран можеш и да поработаш малку на СЕО.
Инаку се на се блогов е петка, ова горе е само позитивна критика.Позз

Xenor

lurker
12 март 2009
812
41
На блогов гледам повеќето туторијали за напад отколку за заштита, точно е дека првин треба да знаеш што користи напѓачот и како те напаѓа за да можеш да се одбраниш но овде како што гледам повеќето постови се за напад а не за одбрана од нападите.

Alex

hello world
10 август 2008
340
169
Ке најдам само маана во линкот од блогот пише МКД, па ако пише МКД пишувај ги статиите на македонски не на англиски ако ги пишуваш ти што искрено не ми се верува или барем кога ги копираш преведи ги на македонски а ако ми беше за англиски ке најдам далеку поквалитетни сајтови за сигурноста од овој твојов.

Прекинете еднаш засекогаш да се фалите со туѓи дела направете нешто ваше па презентирајте го.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно