Glance screen нема за 520 затоа што екранот не поддржува.Дали има Glance screen со новата надградба на 8,1 за Лумиа 520 ? фала![]()
Ај ако сакаш кажи ми како си задоволен од уредот? Резолуцијата како ти гледа за големината? Дали секогаш можеш да пристапиш до "back" копчето, бидејќи колку што видов во Т-Мобајл набрзина кога ќе го спуштиш notification bar копчето исчезнува исто така и на некоја друга апликација го направи истото...дали го имаш тој проблем или случајно така се погоди. Пластиката некако лоша ми гледаше, лесно се греби? Има некоја заштита на дисплеј од тип на горила гласс.. ФалаДечки како да го абдејтирам Лумија 535 во таа 5.0.0.0 хардвер верзија ?? нели мајкрософт имале пуштено некој си официјален абдејт?
Супер е ниту една мана не му најдов... се си работи и функционира како што треба !!Ај ако сакаш кажи ми како си задоволен од уредот? Резолуцијата како ти гледа за големината? Дали секогаш можеш да пристапиш до "back" копчето, бидејќи колку што видов во Т-Мобајл набрзина кога ќе го спуштиш notification bar копчето исчезнува исто така и на некоја друга апликација го направи истото...дали го имаш тој проблем или случајно така се погоди. Пластиката некако лоша ми гледаше, лесно се греби? Има некоја заштита на дисплеј од тип на горила гласс.. Фала
Утре друже ке пуштат вин 10...помасовно.Има некој на WP 10 да каже впечатоци? Инсталација оди преку windows insider?
Го проба Build 10051 ?Инсталирав на 1520 виндовс 10...
Прееемногу баговит и лаговит... Тешка бета е и не би ја препорачал на некој да ја инсталира...
Интересни опции има но сепак рано е за него...
Барем уште 1-2 месеци...
Не сум пробал ама од тоа што го видов хмм немаше апликација што не ми крашна ... Од галерија премноооогу спора а во 8.1 е екстремно брза...Го проба Build 10051 ?
Да не те плаши тоа што исчезнува некогаш навигацијата, кај тие поефтините односно кај тие што имаат софтверска навигација има опција за менито која се мести во сетингс делот, дали секогаш или само кога “треба“ да ја дава навигацијата.Ај ако сакаш кажи ми како си задоволен од уредот? Резолуцијата како ти гледа за големината? Дали секогаш можеш да пристапиш до "back" копчето, бидејќи колку што видов во Т-Мобајл набрзина кога ќе го спуштиш notification bar копчето исчезнува исто така и на некоја друга апликација го направи истото...дали го имаш тој проблем или случајно така се погоди. Пластиката некако лоша ми гледаше, лесно се греби? Има некоја заштита на дисплеј од тип на горила гласс.. Фала
Покрај погоренаведените начини има и друг (можеби поедноставен) начин преку блутут со апликацијата Transfer my data.Дечки да ми дадете предлог за најбрз можен начин како да се префрлат контакти фотоси и слично од андроид на виндовс телефонче.
Се мислам денеска да се подновам со една 640ка па несакам да се мафтам со саати за бекап...
Ако си на т-мобиле, јави се на 122 и кажи им да ја исклучат таа опцијаЗнае ли некој како да ја исклучам опцијата за автоамтски СМС одговор на одбиен rejected повик. Nokia Lumia 630.
Сврти *122# оди T-Mobile uslugi па ќе отвори ново мени и одбери smart sms мислам беше и деактивирај.Знае ли некој како да ја исклучам опцијата за автоамтски СМС одговор на одбиен rejected повик. Nokia Lumia 630.
Веќе се јавив на 122. Благодарам на предлозите. Ова го немав во ВИП (со андроид уред), па затоа мислев дека е опција на телефонот.Сврти *122# оди T-Mobile uslugi па ќе отвори ново мени и одбери smart sms мислам беше и деактивирај.
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден