http://www.t-home.mk/mk/220/MaxTV/MaxTV_paketi/3_Max_Optic/3_Max_Optic_Start.htmlДај линк до таа понуда од 1700 ден
Лошата страна на T-home одма се гледа. Го прочита тоа со фонт (3) ? Не дека 600 гига се малце но бидејќи во договорот се кладам дека ќе има едно 70 вакви мали точки. Бидејќи освен нивниот квалитет познати се и по тоа.http://www.t-home.mk/mk/220/MaxTV/MaxTV_paketi/3_Max_Optic/3_Max_Optic_Start.html
плус имате целосна контрола врз телевизијата може да премотувате има видеотека можете да снимате етц.
Ова е 1800 :boring: Види за 100 денари поефтино што имаш на Близу http://blizoo.mk/bundle_single_info.html?pkg=%CF%D0%C5%CC%C8%D3%CChttp://www.t-home.mk/mk/220/MaxTV/MaxTV_paketi/3_Max_Optic/3_Max_Optic_Start.html
плус имате целосна контрола врз телевизијата може да премотувате има видеотека можете да снимате етц.
Ова е 1800 :boring: Види за 100 денари поефтино што имаш на Близу http://blizoo.mk/bundle_single_info.html?pkg=%CF%D0%C5%CC%C8%D3%CC
100mbps download 1mbps uploadА не читаш колку upload даваат на тој пакет а?
Премотувам реклами.А глеам луѓево што имаат Макс се утепаа од мотање на реклами измеѓу сериите. Дај не зафркавјате, они неможат HD каналите да ги средат а да не начукаат преголема компресија а камо ли нешто друго. @Enforcer_ не ни кажа дали има достапна оптика кај него. Плус пакетот од 100 мегабити што кај Т-Хоум, добиваш само 50 и уште ограничен.
Ќе ги потрошиш 600 гб?Лошата страна на T-home одма се гледа. Го прочита тоа со фонт (3) ? Не дека 600 гига се малце но бидејќи во договорот се кладам дека ќе има едно 70 вакви мали точки. Бидејќи освен нивниот квалитет познати се и по тоа.
Да ти пратам принтови кога сум трошел и по 2ТБ?![]()
ова би било одговор на твоето прашање ... 2тб интернет се симнуваат и на т-хоме ама ќе ми требаат и 5 месеца за да изгледам се тоа што сим симнал.Мене денеска ме дупчиТ нетов. Од кога станав немаше неколку часа а и сега е клавче.![]()
100mbps download 1mbps upload
Не ги поминуваш тие 600 гига верувај, повеќе е од колку што изгледа. Мислам треба да се потрудиш да го надминеш лимитот, пример 10-15 огромни игри и Blu-ray филмови да симнуваш. Поентата ми е ако ти е цел да докажеш дека може да се помине, да може но не од нормално користење.Лошата страна на T-home одма се гледа. Го прочита тоа со фонт (3) ? Не дека 600 гига се малце но бидејќи во договорот се кладам дека ќе има едно 70 вакви мали точки. Бидејќи освен нивниот квалитет познати се и по тоа.
Молим те МРТ, Сител и Алфа(додуше Алфа само логото и е HD) се HD канали што се достапни секаде. Арените се доплаќаат(во ред е), сликата на HD Арена е иста како на добар стрим од нет(во СД резолуција) плус додадено блур. Не зезај 3-4 мегабити стрим во 1080p го сметаш за HD? Каналите во оптик пакетите најверојатно имаат боља слика(бидејќе и ги нудат само во оптик пакет) значи имаат боље битрејт. Ама џабе па да ги збереме каналите, Близу има повеќе, и секаде каналите се со ист квалитет за разлика од максот којшто само на оптик пакетите има подобра слика, а на оние другите(всушност 90 проценти што се преку ADSL линија) стримови од 3-4 мегабити и блур. Плус која беда се нема бесплатен ниту еден Спорт Клуб(кога веќе Арена Спорт се премиум канали) во било кој пакет. Мора да гледам Еуроспорт и евентуално Арена 1 што конечно ја направија бесплатна(едино тоа е добро). Значи најскап пакет оној од 5300 денари со 1 гигабит нет, освен Арена 1, Еуроспорт немаш ништо друго спортски канали, пак мора да доплаќаш. Не ми е јасно?Премотувам реклами.
Како не можеле HD каналите да ги средат, молимте објасни?
100 мегабити добиваш 100 мегабити!
споредуваш телевизија која се спроведуваше на бакаран кабел и кој се проведува на оптички ....Молим те МРТ, Сител и Алфа(додуше Алфа само логото и е HD) се HD канали што се достапни секаде. Арените се доплаќаат(во ред е), сликата на HD Арена е иста како на добар стрим од нет(во СД резолуција) плус додадено блур. Не зезај 3-4 мегабити стрим во 1080p го сметаш за HD? Каналите во оптик пакетите најверојатно имаат боља слика(бидејќе и ги нудат само во оптик пакет) значи имаат боље битрејт. Ама џабе па да ги збереме каналите, Близу има повеќе, и секаде каналите се со ист квалитет за разлика од максот којшто само на оптик пакетите има подобра слика, а на оние другите(всушност 90 проценти што се преку ADSL линија) стримови од 3-4 мегабити и блур. Плус која беда се нема бесплатен ниту еден Спорт Клуб(кога веќе Арена Спорт се премиум канали) во било кој пакет. Мора да гледам Еуроспорт и евентуално Арена 1 што конечно ја направија бесплатна(едино тоа е добро). Значи најскап пакет оној од 5300 денари со 1 гигабит нет, освен Арена 1, Еуроспорт немаш ништо друго спортски канали, пак мора да доплаќаш. Не ми е јасно?
Добро тоа е единствено подобро од близу. Download-от кај близу е дупло побрз, а тоа ми е поважно од upload-от. Кај Близу имаш повеќе минути за разговор. Кај Т-Home нема воопшто минути разговор кон други мрежи, а тоа би биле дополнителни 200-300 денари ако не и повеќе, така да Близу се каде-каде подобра опција.А не читаш колку upload даваат на тој пакет а?
Бесплатна достава
Extralink Soft Sport Bicycle Saddle
850,00 ден
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 PRO PWM PST CO 600-3000 RPM 4-pin, BLACK, ACFAN00312A
740,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Blue SN5100 M.2 NVMe WDS100T5B0E
9.790,00 ден