Sony pulls The Last of Us 2 from PlayStation Store – and will refund pre-orders | TechRadar
Sent from my moto g(6) using Tapatalk
мислам дека данокот е кога купуваш израчуант, пример додади во кошничка и оди да платиш, би требало да ти го додаде таму (секако ова е можно само ако имаш америчка картичка).Едно објаснување? Што е со данокот на УС акаунт?
Јузерот ми е направен на УС акаунт во држава без данок но цената на играта во продавницата е иста, и не логиран и логиран.
Само што сакав да го постирам линкот ме претрка
Не ми се допаѓа што контролерот ја губи формата на оргиналионт PS контролер од PS 1. Ми се допаѓа дизајнот со двете бои, се надевам дека ке има убави комбинации на бои уште од почетокот па кога ке се подновиме со нова конзола ке земеме и кул контролер
Новиот контролер малку ми наликува на контролерот на ХВОХ, најважно ке биде добро да лежи во рака како и сите контролери што беа до сега.
Во УСА цените се прикажани без данок, кога ке одиш на чекоут ти пресметува данок(ако си во држава со данок).Едно објаснување? Што е со данокот на УС акаунт?
Јузерот ми е направен на УС акаунт во држава без данок но цената на играта во продавницата е иста, и не логиран и логиран.
A mora sa bide ova XIM4? Tastatura i mause na ps4 moze da stais i direkt bez nikakvo vakvo cudo.kaj moze da najdam vakvo vo mk xim4 za da staam tastatura i keyboard na ps4
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Obicen USB hub 2.0 vrsi rabota. ~250-300 den - si igram warzone so nego super e.kaj moze da najdam vakvo vo mk xim4 za da staam tastatura i keyboard na ps4
![]()
![]()
Незнаев. Тие што сум пробал и ги пробал малиот баш така е. Уштекуваш тастатура.Не за сите игри функционира само уштекување на тастатурата.
Незнаев. Тие што сум пробал и ги пробал малиот баш така е. Уштекуваш тастатура.
Ова погоре гледам е некој вид на трансформер кој тастатура и миш ги претвара у контролер сигнали, ама па и се добива мрдање на играта како да играш со контролер, и има лаг нормално.
Sent from my TELEFON using Tapatalk
Незнам така читам по нетов. Башка треба да подесуваш преку апликација итн. И нормално е да има лаг и сигурно има некаков, и не разбирам што е финтата, кога не добиваш кејборд/маус филинг на играње туку емулација на контролер играње.so drugite ima, so ova xim 4 nema nikakov lag...
kaj moze da najdam vakvo vo mk xim4 za da staam tastatura i keyboard na ps4
![]()
![]()
Реков незнам не користам, пренесувам плачки од нет, поготово на фаст пејс и шутинг игри, дека приметувале лаг. Еве и нека нема, ова ми личи за оние (како мене) кои никако да ги научат тоа контролерите. Ама играњето не е како да ја играш на ПЦ. Се е репликација на контролер мувмент. Например нема директно како на ПЦ џамп на нишанот од лево десно на екран, мора да го помине екранот како и со контролер. Ама интересно изгледа се изнаглеав јутуб сегаНема лаг, тоа уствари е цел контролер/компјутер внатре што е задолжен само за обработка на тоа. Може и сам да си направиш вакво со Raspberry Pi или преку PC, само вторава опција не е толку практична PC-то треба паралелно со PS да го користиш.
. Може и да се земе едно вакво за да се проба.ама да не кркаш бан на некоја мулти игра
друже и јас ко почнував на пс4 ме бунеше контролата на фпс игрите ама да ти кажам се е навикаhaha, btw da ne saka nekoja zamena za gaming pc so moja doplata?

Не за сите игри функционира само уштекување на тастатурата.
Еве ме апдејтираше малиот. Директ уштекување на тастатура неработело во PvZ Garden Warfare и остали од сериалот, GTA V и незнам уште која ми кажа.Кој се тие игри што не функционира на обична тастатура ајде наведи ги баш ме интересира, пошто и јас имам неколку пробано и све функционира.
Еве ме апдејтираше малиот. Директ уштекување на тастатура неработело во PvZ Garden Warfare и остали од сериалот, GTA V и незнам уште која ми кажа.
Sent from my TELEFON using Tapatalk
RAM DDR4 4GB 2133MHz G.SKILL F4-2133C15S-4GIS
2.600,00 ден
PAINTING ART SET FOR CHILDREN EXTRALINK (88 pieces) PINK UNICORN
1.430,00 ден
VGA ASUS DUAL RTX5060 OC 8GB GDDR7,3xDP, HDMI, 90YV0N12-M0NA00
22.580,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден
SSD M.2 128GB FORESEE XP2000 NVMe , 2.400/760MB/, FSB0C128G-B7C7200 BULK
1.990,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 256GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA , Black, DTX/256GB