Има ли некој идеја каде може да го има ПРО моделот кај нас(пошто официјалниве рекоа крај на октомври) ?
Дај ми линк од огласот да го отерам у курац.Има еден на реклама5 продава од струмица е али малце повисока му е цената 700 евра ги продава
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Xiaomi m365 Pro elektricen trotinet hoverbordДај ми линк од огласот да го отерам у курац.![]()
Оваквите треба да ги реметиме групно. Да му звониме сите на огласот и да му викаме дека е ненормално скапо, пошто од вакви будали може некој да биде изгорен и да купи скутер за 700еу без фискална и гаранција.Xiaomi m365 Pro elektricen trotinet hoverbord
Јас му пишав пред да стигне про верзијата кај нас и ми вика 700 евра ја му викам друже сериозен си тоа е премногу и ми вика таа е цената и стига кај нас про верзијава му пишувам порака сеа што ќе кажеш за оваа цена у ми-стор и не ми врати уште
Оваквите треба да ги реметиме групно. Да му звониме сите на огласот и да му викаме дека е ненормално скапо, пошто од вакви будали може некој да биде изгорен и да купи скутер за 700еу без фискална и гаранција.
Не е кај нас а и ДДВ не можеш да земеш назадИма ли некој идеја каде може да го има ПРО моделот кај нас(пошто официјалниве рекоа крај на октомври) ?
Не е кај нас а и ДДВ не можеш да земеш назад![]()
![]()
Сепак најдобра понуда беше 32к кај нас.
Колку рече Шилегов дека ќе биде регистрација за тротинетиве?

Мала шала
И данок на рекет.Да да, регистрација, но не спомнавте и тоа дека најавија и полагање на тестови за добивање возачка лиценца за е-скутер.
Ајдееееее тестови за 25 км на час? Па тоа е лудо!!!! Со велосипед по партизанска во група над 30 км се вози?!?Да да, регистрација, но не спомнавте и тоа дека најавија и полагање на тестови за добивање возачка лиценца за е-скутер.
Одбиле персонален данок 11.1%.Пуштија пари на сметка денес за субвенцииве, 6000 ден. А требаше 7.
Кацига ќе биде обавезна за секое превозно средтсво што се движи на 2 тркала.
И на едно тркалоКацига ќе биде обавезна за секое превозно средтсво што се движи на 2 тркала.
Ова за во циркуз
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден