Има ли некој идеја каде може да го има ПРО моделот кај нас(пошто официјалниве рекоа крај на октомври) ?
Дај ми линк од огласот да го отерам у курац.Има еден на реклама5 продава од струмица е али малце повисока му е цената 700 евра ги продава
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Xiaomi m365 Pro elektricen trotinet hoverbordДај ми линк од огласот да го отерам у курац.![]()
Оваквите треба да ги реметиме групно. Да му звониме сите на огласот и да му викаме дека е ненормално скапо, пошто од вакви будали може некој да биде изгорен и да купи скутер за 700еу без фискална и гаранција.Xiaomi m365 Pro elektricen trotinet hoverbord
Јас му пишав пред да стигне про верзијата кај нас и ми вика 700 евра ја му викам друже сериозен си тоа е премногу и ми вика таа е цената и стига кај нас про верзијава му пишувам порака сеа што ќе кажеш за оваа цена у ми-стор и не ми врати уште
Оваквите треба да ги реметиме групно. Да му звониме сите на огласот и да му викаме дека е ненормално скапо, пошто од вакви будали може некој да биде изгорен и да купи скутер за 700еу без фискална и гаранција.
Не е кај нас а и ДДВ не можеш да земеш назадИма ли некој идеја каде може да го има ПРО моделот кај нас(пошто официјалниве рекоа крај на октомври) ?
Не е кај нас а и ДДВ не можеш да земеш назад![]()
![]()
Сепак најдобра понуда беше 32к кај нас.
Колку рече Шилегов дека ќе биде регистрација за тротинетиве?

Мала шала
И данок на рекет.Да да, регистрација, но не спомнавте и тоа дека најавија и полагање на тестови за добивање возачка лиценца за е-скутер.
Ајдееееее тестови за 25 км на час? Па тоа е лудо!!!! Со велосипед по партизанска во група над 30 км се вози?!?Да да, регистрација, но не спомнавте и тоа дека најавија и полагање на тестови за добивање возачка лиценца за е-скутер.
Одбиле персонален данок 11.1%.Пуштија пари на сметка денес за субвенцииве, 6000 ден. А требаше 7.
Кацига ќе биде обавезна за секое превозно средтсво што се движи на 2 тркала.
И на едно тркалоКацига ќе биде обавезна за секое превозно средтсво што се движи на 2 тркала.
Ова за во циркуз
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден