Сериозно му го зема никот на Артизи?нов играч веќе 3 месеци :
Arteezy - WoW
Сериозно?
Колку имаш, 12?
Сериозно му го зема никот на Артизи?нов играч веќе 3 месеци :
Arteezy - WoW
со право ти ја фалат волфенштајн, пробај јаНезнам дали сум затуцан по Battlefield серијалот, ја пробав бета CoD WW2 и не ми остави некој добар впечаток.
Порано доста ги играв COD (до Modern Warfare 2), и single player и multiplayer, и стварно ми беа супер. Ама од кога се префрлив на Battlefield 3 па натаму (освен Hardline) , скроз ги баталив COD.
За Wolfeinstein 2 доста ми ја фалат, се мислам да ја пробам.
Што се работи во Волфенштајн?со право ти ја фалат волфенштајн, пробај јасамо збирај шо е можно поеќе енигма кодови од командири, ќе ти требаат
нема да ти интересна ако ти кажам. али знаеш стандард, тепаш нацисти, бркаш една командантица, те убиваат, те оживуваат, го среќаваш хитлер...и такаШто се работи во Волфенштајн?
Тоа е култна игрица)) кецот памтам на Пентиум2 кога ја вртев
Испратено од EVA-L09 преку IT.mk форум апликација
Чим Хитлер се среќава мора да е доживљај ахханема да ти интересна ако ти кажам. али знаеш стандард, тепаш нацисти, бркаш една командантица, те убиваат, те оживуваат, го среќаваш хитлер...и така![]()
Да да јако е
Некакомногу брзо ми заврши кампањата на Wolfenstein![]()
game of the year според мене.![]()
Една од подобрите игри што сум ги играл во последно време. Браво !
![]()
![]()
Civilization V. Сакав да ја купам Civlization VI ама многу лоши ривјуа има, а оваа од непознати причини ја прескокнав на времето. Ја даваа викендов со 92% попуст на стим и се решив да ја земам. До сега е добра како што очекував, иако немам баш многу време за играње, а играва си ПОВЛЕКВИТ време!
![]()
Civilization V. Сакав да ја купам Civlization VI ама многу лоши ривјуа има, а оваа од непознати причини ја прескокнав на времето. Ја даваа викендов со 92% попуст на стим и се решив да ја земам. До сега е добра како што очекував, иако немам баш многу време за играње, а играва си ПОВЛЕКВИТ време!
Основната верзија беше 75%, комплет 92% нормално ме залажаа за комплетотКако пациент на двете, после месец и пол со VI-ката се вратив назад на V. И треба уште време за да биде комплетна, т.е. кога ќе искочи complete edition.
Се надевам си ја земал комплетната верзија сосе brave new world.
Што игрица е ова??? Давајте торенти![]()
Едвај ја дочекав за PC да искочи :inlove:
Значи вреди да се провери!![]()
Ајаааа кецот? Неам бе толку време :/ сакам новава хахах. Поврзани се?Ова ти е fighting game, изиграј ја кецот ако сеуште нема асален торент за оваа.