Ти адвокат им си на анхоч? Или твојата вистина и твоите постови се поважни од на другите? Се однесува на астро.
Членот добил расипан производ и не бил заменет или поправен, и анхоч се во право а ние глупи.
АКо е се расипе уред е ок, нормална работа, проблемите се послем, дали ќе добиеш тоа што следува и дали те третираат како што треба. Пред години цела серија на сет тв СТ им беа фалични, стотици апарати и не сите добија што им следува.Купени 11 телевизори и 10 клими од сетек на тв-ата по 600 денари попуст, а климите по 800.
Сите производи работат беспрекорно.
А ако се расипи нешто, тогаш ќе надополнам како сум поминал со или без гаранција.
Испратено од SM-G950F преку IT.mk форум апликација
Така е. Провинција = небитна. Шо сака нека се дешаа таму.Ние не зборуваме за еден изолиран случај во Битола.
Не го вади муабетот од контекст, не пренесувај половично, држи се до целата реченица, за анхоч си има тема, расправајте се таму.Така е. Провинција = небитна. Шо сака нека се дешаа таму.
Се прашувам дали остана тема на некој македонски форум каде што фино-лепо, сосема културно, онака да не речам еволуирано некој некому докажал нешто, без употреба на метро за мерење на ташак или петел по мерна единица „кој сум јас, ти врска немаш“ и „јас сум центар во координатен систем“ (центар во координатен систем увек е 0, колку да се знае)...
Види вака, не е изваден муабетот од контекст.Не го вади муабетот од контекст, не пренесувај половично, држи се до целата реченица, за анхоч си има тема, расправајте се таму.
темата лесно се наоѓа, еве ја : АнхочВиди вака, не е изваден муабетот од контекст.
Што беше битно да се спомне Битола кога бил еден изолиран случај? Зошто не можеше да се рече само дека е изолиран случај, без да се спомне провинција?
Кај е темата за Анхоч, не можам да ја најдам, линк?
Имам една жалба.
Тоа е твое изолирано искуство.но споредбено грешките на анхоч се смешни во однос на сетек.
Друже за некои работи не би искоментирал. Ама Анхоч да се споредува со Сетек е смешно.Жити леб кои стандарди?
Анхоч се за нијанса подобри од сет, али и тие се говна.
Пробај побарај да отворат некој запакуван производ и ќе бидеш добро испален.
Не се криви продавачите, за платата која ја добиваат не знам како не не тепаат кога им влегуваме во салон.
Не ги бранам ни едните ни другите, двете фирми се монопол за ит и се тешка превара.
Само претерувате со глорификација на анхоч.
И се надевам немате телефон купено од анхоч, ганц нов шаоми, 2-3 пати враќан на рефабриш кој го користеле Џон од Шангај и Џое од Пекинг.
Аууу Иле Боцев ја извади шегата на векот.Газдиве може Сетек да си го преинаменат во Секстек бидејќи често им се случува да им даваат секс на муштериите.
И рекламата да им гласи Сакате ли секс со техника. Дојдете во секстехника.![]()
Ист проблем со плоча како таа во потпис. Земена од Сетек во ГТЦ, отварам искривени пинови 4 на различни точки од сокетот. На крај заврши со, не признаваме физичкс штета, од тогаш се на лице место проверувам.Има околу година и пол, можеби две, соработувавме со Сетек. Ми требаше одреден модел на матична плоча од Асус ( ефтина беше, ама најмалку битна ). Одам да ја земам и онака им верувам на дечките од Охрид дека се е во ред. Одам на дуќан кај мене, отворам плочата и неколку пинови кај што е слотот за процесорот искривени
Не ми направија проблем за промена ( пошто беше ефтина многу веројатно ) ама па ако може да се проба да те заебат. Немам друго објаснување.
Делумно си во право. Така е доколку мониторот е користен минимум одреден пероид (7, 15, 30 или "како год" дена), а не за нов фаличен производ.За сите евтини монитори е така и не само во Сетек.
Денес има толку многу продавници што треба да молат за да им се купи. А не јас да ги молам.
Се случува тастатура да падне. Луѓе сме сите па и продавачите нели и не би ми сметало.
Но кога свесно се подвалуваат расипани системи, телевизори, плочи и што уште не, сетек не заслужуваат да им се влезе, а во иднина доколку некој свесно влезе и купи, и случајно му се даде расипан производ, не треба да се жали. Сам си ја направил глупоста
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден