Можеби не им кажал дека станува збор за конфигурација.Имам пријател кој се обидел да направи самиот конфигурација и побарал од СЕТ да му пуштат понуда. Мислам дека фирма од нивни ранг требало веднаш да му посочат дека некои компоненти не му се компактибилни. Се прашувам што ќе се случи ако побара да му ја склопат истата.
Погледнете го атачментот 64146
Не ја ставив цела понуда, инаку на неа има и RAM, GPU, PSU, SSD, HDD и куќиште. Чисто онака нафрлани делови...Можеби не им кажал дека станува збор за конфигурација.
Ме интересира само, понудата е од салон некој или од дирекција?![]()
дечкото си одбрал компоненти и побарал цена. Ја добил. Следен пат нека побара конфигурација комплетна и сигурно нема да добие некопактабилни делови. АЛи ајде нека биде забава вака.
Значи затоа има вработен таму, за да му каже дека деловите не се компактибилни...измеџу себе.дечкото си одбрал компоненти и побарал цена. Ја добил. Следен пат нека побара конфигурација комплетна и сигурно нема да добие некопактабилни делови. АЛи ајде нека биде забава вака.
барем лично чупето е![]()
Сетек со оглед на ресурсите со кој располага во однос на малите фирми,треба да поставува стандарди (како што тоа го прави Анхоч) а не да биде во рамки или под македонски просек.Сетек во моето скромно искуство не се ниту полоши ниту подобри од македонскиот просек. Има и таму луѓе кои ќе ве услужат како што треба. А @Astro што се буни погоре не му замерувајте, младо дете арсланче.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
...
Пробај побарај да отворат некој запакуван производ и ќе бидеш добро испален.
што се буни погоре не му замерувајте, младо дете арсланче.
Жити леб кои стандарди?
Анхоч се за нијанса подобри од сет, али и тие се говна.
Пробај побарај да отворат некој запакуван производ и ќе бидеш добро испален.
Не се криви продавачите, за платата која ја добиваат не знам како не не тепаат кога им влегуваме во салон.
Не ги бранам ни едните ни другите, двете фирми се монопол за ит и се тешка превара.
Само претерувате со глорификација на анхоч.
И се надевам немате телефон купено од анхоч, ганц нов шаоми, 2-3 пати враќан на рефабриш кој го користеле Џон од Шангај и Џое од Пекинг.
Да бидам искрен, јас имав лошо искуство со Анхоч во една ситуација. Имено, земав нешо столици глупости, и ај реков ми остана некој денар, ќе земам и некои слушалки. Зедов Genesis некои, само тие беа на лагер за парите шо ги имав. Појдов дома, ги оставив, бев надвор од државата. По три дена, почнав стрим и веднаш забележав дека потенциометарот кога ќе се допри и малку, се губи контакт и звук на едната слушалка. Ги спакував, појдов во Битола ги оставив. Ми ги вратија по 40 дена или нешто слично, не беа поправени , а образложението беше дека фалат штрафови во потенциометарот. Ко небаре јас сум некој колекционер на штрафчиња.Се познаваме ние од некаде?
Пфффф, за нијанса биле подобро. Анхоч за Сетек се бог и шеширџија. Чим го тврдиш ова или никогаш не си влегол во Анхоч или во Сетек.
Со платата ако не се задоволни нека дадат отказ, нек не се глупираат.
Не претеруваме со глорификација на Анхоч. Секогаш кога сме кажале позитивно мислење за нив секогаш сме дале образложување. Епа извини, ама на Сетек никад има се нема случено настап каков што е нормален за Анхоч.
Кога веќе негираш, образложи, во спротивно се рачува а терање инает.
И шо после? Може стварно фалеле.Да бидам искрен, јас имав лошо искуство со Анхоч во една ситуација. Имено, земав нешо столици глупости, и ај реков ми остана некој денар, ќе земам и некои слушалки. Зедов Genesis некои, само тие беа на лагер за парите шо ги имав. Појдов дома, ги оставив, бев надвор од државата. По три дена, почнав стрим и веднаш забележав дека потенциометарот кога ќе се допри и малку, се губи контакт и звук на едната слушалка. Ги спакував, појдов во Битола ги оставив. Ми ги вратија по 40 дена или нешто слично, не беа поправени , а образложението беше дека фалат штрафови во потенциометарот. Ко небаре јас сум некој колекционер на штрафчиња.
Па ништо, си ги подигнав, и си ги користам такви. Само на максимум кога е пуштено работат двете слушалкиИ шо после? Може стварно фалеле.
И?
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден