MetalGear
poweruser
изгрејсонце или зајдисонце, немајте гајле не е ладно, наравно додатна тренерка не е на одмет. али 10мин пеш од кола е
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Endless view
Ама кога веќе се качуваат на фликер, не е доволно од таму да се видат овие податоци?ОБАВЕЗНО! под секоја слика наведете ги податоците од погоре...
Black Beach in Iceland by D_oktaR, on FlickrШто скенер користиш за 32mm филмовите? Или да кажеше некоја фора за без скенер?Ова така шо ми се најде низ лаптоп од 35мм филмови
Некој чкартен 5 мегапиксели мислам е, Silvercrest negative digitiser,15тина евра беше во лидл пред некоја година, иначе некој од домашните скенери исто така имаат слот за 35мм/120мм, всушност ништо сложено не е може секој дома да си ги скенира со помош на ДСЛР, еве линк за примерШто скенер користиш за 32mm филмовите? Или да кажеше некоја фора за без скенер?
@останатите
Спавате ли мирно сите вие што користите дигитални?![]()
Malariff Lighthouse by D_oktaR, on Flickrмногу добри фотки поготово тие од дронот. дали ќе ти биде тешко да ми ги пратиш првата и третата во некој хд формат за позадина на компјутерСликано со Phantom 3 Advanced + ND8 и ND16 филтер
Локација / Blomberg, Germany
Погледнете го атачментот 54962
Parrots by D_oktaR, on Flickr
Лепено, сечено и монтирано! Ама топ!Денеска една кратка фотосесија во зоолошка, со членот @vladomk123 кој несебично ми ја позајми леќата од интерес за да ја пробам и да направам неколку фотки... околу 250 фотки одприлика
Parrots by D_oktaR, on Flickr
Aurora No2 055.CR2 by D_oktaR, on Flickr
Eiffel Tower by Martin Rayovski, on Flickr
Parc Turó de la Peira - Barcelona by Vlad Naskovski, on Flickr
Aqueduct - Montpellier by Vlad Naskovski, on Flickr
Port de Barcelona and Maremagnum by Vlad Naskovski, on Flickr
Salvador Dali - Figueres by Vlad Naskovski, on Flickr
Chimpanzee - Barcelona ZOO by Vlad Naskovski, on Flickr
Toco Toucan - Barcelona ZOO by Vlad Naskovski, on FlickrФотнато денеска со Phantom 3 Advanced + Anbee ND16 Filter
Локација: Стење, Преспа
Flower by D_oktaR, on Flickr