Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Ваши фотографии [Читај прв пост!]

28 јануари 2017
2.054
4.713
Ресен
Извинете за офтопик, не можев да одолеам.

За тие што сакаат мануелно да си поиграат и да поминат поевтино, Flair Neo Flex со ок мелница Timemore C3, пробано, тестирано, одлично еспресо можите да извадите.

Ако ви влези црвот после овај сетап, наебавте, и тоа е тестирано :D

StalkeR

poweruser
5 декември 2009
5.517
6.741
Кога сме офтопик веќе, скоро 2 години ја имам Timemore C2 и можам да кажам дека е многу добра. (Околу 60 евра ме кошташе од Али Брзиот) а кафемат имам оние од Топ Шоп. Нема некој притисок ама како за ~3000 денари колку што беше арен е.

Sent from my iPhone using Tapatalk

petkotrajko

poweruser
16 јуни 2017
2.480
2.927
Sage Barista Express. Истата фирма е со Breville, уствари во цел свет се викаат Breville, само во ЕУ се продаваат како Sage бидејки името било веќе зафатено/регистрирано како заштитна марка или така нешто. Одличен уред, неопходен во секое домаќинство би рекол.
Мислењето е автоматски споено:

Не е до резолуцијата, до кафето е, од него е бојата, ова мислам дека е Illy Classico, ама може и да е Hausbrandt, не сум сигурен.
Аууу, што добар дрон лежи во то тракторо за еКспресоооо :)

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.783
33.890
roka.mk
После долго време, искористив празници да земам апарат и да уживам. Се ми било на трчање па не можам да си уживам во она што сакам.

Krushevo City by Martin Rayovski, on Flickr

Macedonium - Krushevo by Martin Rayovski, on Flickr

Информации за локацијата(воопшто не е потребна) и опремата има на flickr.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно