123456
poweruser
Некој да не има од фритезите без масло од Тефал или Филипс задоволен, нездоволен?
Беко има најдобар сооднос во поглед на платено/добиено. Мислам дека Самсунг за бела техника е преценет. Многу електроника буткаат во нивните работи. Оди со Беко поскапа верзија. Немаат мака !Мислење за Беко фрижидери до кај 30к? Или да се оди на Самсунг посигурно?
Sent from my Huawei Honor 8x using Tapatalk
Мислење за Беко фрижидери до кај 30к? Или да се оди на Самсунг посигурно?
Имам Беко фрижидер но фрост купен пред нецела година, спие не сака да слуша, практичен голем има и огромен дел за замрзнување со комори кои се вадат топ е за паритеМислење за Беко фрижидери до кај 30к? Или да се оди на Самсунг посигурно?
Sto mu fali na niv ?Whirlpool во никој случај!
Еден музејски експонат на Gorenje работи подобро.
Се благодарив. Ниво на ладење средно жалосно, и два месеца немаше, термостатот умре. И кога го средија по 6 месеци од кога беше пријавен, работеше, ама без светло. И оптимално исправен, пак ладење никакво.Sto mu fali na niv ?
Уууу, највише ги сакам овие. Имам вертикален замрзнувач и машина за перење, така донесени со по некое вдлабнување од страните. На едниот 50евра ми симнаа, на машината мислам 2000ден. Еве ги работат 10тина години веќе.Беко NoFrost се исто така добри, ако Нептун не ти испорача експонат од дуќан, па уште и удрен од виљушкар, па да нејќе да ти го замени, па да идеш во пазарна, па да си имаат чоек у пазарна и инстант да те одбијат. Али фрижидер ко фрижидер, добро работи, лади пиво на точно 4 целзиуса.
На едниот 50евра ми симнаа, на машината мислам 2000ден. Еве ги работат 10тина години веќе.
Samostojeća veš mašina (8 kg, 1200 rpm) | WTV 8636 XS | BEKOПрепорака за машина за перење ? До буџет 20к ?
Додатни опции за перење и такви глупости.Што можности има блутут врската?
Мислам дека со HomeWhiz App се врзуваат. Привју и команди.Што можности има блутут врската?
Ако има 4 јадрен процесор има да ја клокам до лудило... Ама прво ке и турам водено ладенје за да не грее процесоротМоже и нов биос да и флешнеш, подобро ќе копа - пардон пере.![]()
Да HomeWhiz e , тамам кастом команди внесување за перење на нечисти мисли како тие на @Avid.Мислам дека со HomeWhiz App се врзуваат. Привју и команди.
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден