Од ибеј, нови ^_^ 10/10 исправни.
3D принт од Save иконата?
Ја ќе треба обратното за еден од имиџите кои ќе го снимам. Ќе треба да залепам некоја лепенка за да го препознава ко 720к диск и да му сними img фајл коректно.Трај, баремдвостраниHD ти испратиле.
edit:
@toshex
Кога беа актуелни дискетите добив на поклон 10 нови дискети 720kb.
Со бормашина ги бушев од другата страна за да добијам дупло повеќе простор 1,44mb (нормално требаше да се форматират).
И да, работеа без проблем како 1,44mb.
Погледнете го атачментот 72441
ц ц ц хахахха. ако имаш неизбушена некоја прати ми ќе ми се најдеЕве ти жив пример.
Имам уште неколку вакви кои ми останале
![]()
Го порачав ова, интересно ми се виде. Имам два три 40 пински 5 до 7 инчни екранчиња и планот ми е такво да ставам под 24" монитор и на него јутуб да се врти додека гејмам. Дали ќе испадне како што замислувам ќе видиме.
![]()
^ ^
Плочкиве не им се „рециклирани“ од расипани ЛЦД монитори?![]()
Ако имаш за продавање пиши ми пп бро.Муабетот ми е, части една лименка пиво и ќе ти донесам неколку такви плочи - не мора да нарачуваш од Кинезите...![]()
Ма какво продавање бате, добијаш гага, гратис... Освен ако не грешам нешто, ова се плочки со контролна електроника од монитори. Би требало да работи за тоа за што е наведено во огласот на Али. Само ќе мора да ме почекаш до следниов Вторник, до тогаш сум на одмор. Но во Вторник навечер можеш да го имаш PCB-то (еве ставам римајндер).Ако имаш за продавање пиши ми пп бро.
Имам слично, нема врска. Не си троши парите за џабе.Го има ли некој ова
US $29.76 7% OFF|Air Cooler Evapolar Personal Evaporative Air Cooler and Humidifier Portable Air Conditioner mini fans Air Conditioner Device-in Fans from Home Appliances on Aliexpress.com | Alibaba Group
Ептен сакам да слушнам искуство онака пред тебе на маса дали нешто лади или чука слама.
Ништо итно братеМа какво продавање бате, добијаш гага, гратис... Освен ако не грешам нешто, ова се плочки со контролна електроника од монитори. Би требало да работи за тоа за што е наведено во огласот на Али. Само ќе мора да ме почекаш до следниов Вторник, до тогаш сум на одмор. Но во Вторник навечер можеш да го имаш PCB-то (еве ставам римајндер).![]()
Имам слично, нема врска. Не си троши парите за џабе.
3. Магнет за кабел во мојот случај ми паѓаше кабелот позади спална оваа кинеска направа си ја заврши работатаминијатурно ама корисно
US $3.29 34% OFF|Baseus Magnetic Cable Organizer USB Cable Management Winder Clip Desktop Workstation Wire Cord Protector Cable Holder For iPhone-in Cable Winder from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
Го порачав ова, интересно ми се виде. Имам два три 40 пински 5 до 7 инчни екранчиња и планот ми е такво да ставам под 24" монитор и на него јутуб да се врти додека гејмам. Дали ќе испадне како што замислувам ќе видиме.
Ова е универзална плоча за лцд монитор ? Да се смени оригиналната плочаГо порачав ова, интересно ми се виде. Имам два три 40 пински 5 до 7 инчни екранчиња и планот ми е такво да ставам под 24" монитор и на него јутуб да се врти додека гејмам. Дали ќе испадне како што замислувам ќе видиме.
![]()
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" AOC 27B31H IPS, 16:9, 1920x1080, HDMI, VGA, 1ms, 120Hz
5.460,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART STANDING AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS11DM
6.820,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), White, 910-007365
9.950,00 ден
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден