TheMarshal
user
- 3 јануари 2019
- 1.761
- 2.775
Мене во Мобико ми прифатија гаранција и ми сменија дисплеј на S9+ поради burn-in. Сигурно имаше над 6 месеци поминато од кога го купив телефонот. Плус и прилично брзи беа.
Ај едно стручно прашање. Фирмвер ЦСЦ и актив ЦСЦ не ми се поклапаат, дали тоа трњба да ме загрижува? Телефонот е купен од Сет (не од мене, не ме осудувајте одма, и јас не би купил ни семки од Сет). Единствен проблем што го имам е што некогаш не ме поврзува на 4г и немам интернет па морам да сменам на 3г и да вратам ма 4г рачно во конекшнс. Дали некој друг има ваков проблем???
Погледнете го атачментот 83360
Ај едно стручно прашање. Фирмвер ЦСЦ и актив ЦСЦ не ми се поклапаат, дали тоа трњба да ме загрижува? Телефонот е купен од Сет (не од мене, не ме осудувајте одма, и јас не би купил ни семки од Сет). Единствен проблем што го имам е што некогаш не ме поврзува на 4г и немам интернет па морам да сменам на 3г и да вратам ма 4г рачно во конекшнс. Дали некој друг има ваков проблем???
Погледнете го атачментот 83360
Од кај симињате сеа Самсунг фирмвери? Сите пари почнаа да бараат.
Само што се уклучив истото да го прашам
Покрај споменетатите и од samsung-firmware.orgОд кај симињате сеа Самсунг фирмвери? Сите пари почнаа да бараат.
Шаблон/прашалник за одбирање на телефонСамо што се уклучив истото да го прашамВо Мобеликс е 35.000 С10, а 39.000 С10+. Are they worth the money?
![]()
Со 15к? До утре ќе го чекам.Покрај споменетатите и од samsung-firmware.org
~ 6 часа чекав. На некоја од овие страни премиумот беше 180 ден. и купив и пак истото беше.Со 15к? До утре ќе го чекам.
Добро ова чисто информативно сакав да знам дали сега е добра цената, дали за некој месец ќе биде попаметно да се купи и тн. ама ајде да одговорам на кратко
Самсунг С10/10+ не знам дали е подобро уште 2-3000 да се дадат во Нептун.
Цените во Нептун се 45 илјади за S10 и 50 илјади за S10+, така да разликата со цените од мобилара е далеку од 2-3000![]()
Да сега гледам, иако сум убеден дека беа други тие хепи ценитеЦените во Нептун се 45 илјади за S10 и 50 илјади за S10+, така да разликата со цените од мобилара е далеку од 2-3000![]()
Bluetooth имаш и со џекот, wired слушалки имаш и без џек.Тешко, сѐ повеќе одат на блутут, добри пари има таму.
Bluetooth имаш и со џекот, wired слушалки имаш и без џек.
Изгубија уште една предност пред конкуренција.
Јас би купил s10 или други брендови.
Следна ке биде SD card.
Испратено од LYA-L09 преку IT.mk форум апликација
Пак во кутија идат жичани слушалки со type - C конектор со секој Самсунг флагшип.Не ме сфати добро... ако го задржат џекот нема да можат да прават толку пари со слушалките и да ги продаваат заедно со телефоните.
Добро ова чисто информативно сакав да знам дали сега е добра цената, дали за некој месец ќе биде попаметно да се купи и тн. ама ајде да одговорам на кратко
1. Самсунг А5 2017. Да.
2. Се беше океј, само ми здосади.
3. -
4. Добра камера и изглед.
5. Во готово, а каде не знам. Барам препорака. Овој што го имам го земав од Мобеликс и немаше никаков проблем, ама за поскап како Самсунг С10/10+ не знам дали е подобро уште 2-3000 да се дадат во Нептун.
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден