deni.mitev
user
- 7 октомври 2014
- 1.024
- 1.027
Update na Telefonot.Да, на нотификации за одлив/прилив мислев.
Дали после апдејт на софтверот на телефонот или после апдејт на апликацијата?
Јас сим прилично нов корисник на НЛБ, затоа прашувам.![]()
Update na Telefonot.Да, на нотификации за одлив/прилив мислев.
Дали после апдејт на софтверот на телефонот или после апдејт на апликацијата?
Јас сим прилично нов корисник на НЛБ, затоа прашувам.![]()
Каде точно се наоѓа тој сетинг? Не успеав да го најдам...Нема врска апдејтот.
Апликацијата супер ви работела се до моментот каде што телефонот после 3 дена ја става на sleep. Секако дека не ви стигаат нотификации секој ден за телефонот да не ја става на спиење. Затоа идете во сетинзите на батеријата и одштиклирајте тоа да самиот систем ви ја става апликацијата на спиење.
Problem solved.
Во battery usage, ке стиснеш на 3те точки горе и optimisation. А ако сакаш комплет да го исклучеш и ниедна апликација да не ти ја става во спиење, тогаш пред да влезеш во battery usage стисни на 3те точки и advanced settings. Ќе го видеш после каде е.Каде точно се наоѓа тој сетинг? Не успеав да го најдам...
Не мора, ама убаво би било и ќе добиеш малку помазно искуство.Денеска го апдејтирав на орео па дали треба да направам фактори ресет или немора . Инаку се работи за А8 .
Има ли подобрувања во поглед на брзина?Денеска го апдејтирав на орео па дали треба да направам фактори ресет или немора . Инаку се работи за А8 .
Нема шанси.За колку време ќе пушти Самсунг упдате на Андроид 9 Пие, има ли шанси Ноте 9 да се појави со 9ка?
Можи Самсунг да изненади овај пат и да го пушти порано од тоа.Нема шанси.
Андроид 9, кон крајот на Јануари или фебруари.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Доста подобро работи, за фактори ресет ќе видам пошто и овака си работи супер.Има ли подобрувања во поглед на брзина?
Ако не те мрзи направи фактори ресет, може да биде подобро но и немора.
s9+Zdravo
Nov sum na forumov,me interesira vaseto mislenje za Samsung Galaxy s9+? Okolu 5 godini koristam iPhone(prvo 5s,podocna i 6) i sakam da napravam promena,pa se odluciv za ova. Znam deka denes izleguva note 9,megutoa smetam deka bi bil preskap za mojot dzep,a ne mi se ceka uste 6-7 meseci da mu padne cenata. Kako sto kazav,zainteresiran za s9+,prv telefon so Android po podolgo vreme za mene,taka da sekoe mislenje i sugestija bi bile dobredojdeni. Inaku drugi telefoni sto gi merkam se p20 pro(ama toa notchot ne mi se sfiga) i note 8(malce verojatno,megutoa ostavam prostor za diskusija). Pozdrav
Во 17Часот по мк време ако не се лажам.Во колку часот е презентацијата на ноте 9?
БлагодарамВо 17Часот по мк време ако не се лажам.
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 0.5m Gray Secomp, 21.99.0100-250
48,00 ден
Бесплатна достава
VGA MSI RTX 5050 GAMING OC 8GB GDDR6 HDMI, 3xDP, G5050-8GC (V538-001R)
18.450,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 6TB TOSHIBA P300 5400RPM 128MB SATAIII HDWD260UZSVA
12.490,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5680-10
180,00 ден
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
RAM DDR4 32GB (1x32GB) 3200MHz Kingfast Black KF3200DDCD4-32GB