deni.mitev
user
- 7 октомври 2014
- 1.024
- 1.027
Update na Telefonot.Да, на нотификации за одлив/прилив мислев.
Дали после апдејт на софтверот на телефонот или после апдејт на апликацијата?
Јас сим прилично нов корисник на НЛБ, затоа прашувам.![]()
Update na Telefonot.Да, на нотификации за одлив/прилив мислев.
Дали после апдејт на софтверот на телефонот или после апдејт на апликацијата?
Јас сим прилично нов корисник на НЛБ, затоа прашувам.![]()
Каде точно се наоѓа тој сетинг? Не успеав да го најдам...Нема врска апдејтот.
Апликацијата супер ви работела се до моментот каде што телефонот после 3 дена ја става на sleep. Секако дека не ви стигаат нотификации секој ден за телефонот да не ја става на спиење. Затоа идете во сетинзите на батеријата и одштиклирајте тоа да самиот систем ви ја става апликацијата на спиење.
Problem solved.
Во battery usage, ке стиснеш на 3те точки горе и optimisation. А ако сакаш комплет да го исклучеш и ниедна апликација да не ти ја става во спиење, тогаш пред да влезеш во battery usage стисни на 3те точки и advanced settings. Ќе го видеш после каде е.Каде точно се наоѓа тој сетинг? Не успеав да го најдам...
Не мора, ама убаво би било и ќе добиеш малку помазно искуство.Денеска го апдејтирав на орео па дали треба да направам фактори ресет или немора . Инаку се работи за А8 .
Има ли подобрувања во поглед на брзина?Денеска го апдејтирав на орео па дали треба да направам фактори ресет или немора . Инаку се работи за А8 .
Нема шанси.За колку време ќе пушти Самсунг упдате на Андроид 9 Пие, има ли шанси Ноте 9 да се појави со 9ка?
Можи Самсунг да изненади овај пат и да го пушти порано од тоа.Нема шанси.
Андроид 9, кон крајот на Јануари или фебруари.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Доста подобро работи, за фактори ресет ќе видам пошто и овака си работи супер.Има ли подобрувања во поглед на брзина?
Ако не те мрзи направи фактори ресет, може да биде подобро но и немора.
s9+Zdravo
Nov sum na forumov,me interesira vaseto mislenje za Samsung Galaxy s9+? Okolu 5 godini koristam iPhone(prvo 5s,podocna i 6) i sakam da napravam promena,pa se odluciv za ova. Znam deka denes izleguva note 9,megutoa smetam deka bi bil preskap za mojot dzep,a ne mi se ceka uste 6-7 meseci da mu padne cenata. Kako sto kazav,zainteresiran za s9+,prv telefon so Android po podolgo vreme za mene,taka da sekoe mislenje i sugestija bi bile dobredojdeni. Inaku drugi telefoni sto gi merkam se p20 pro(ama toa notchot ne mi se sfiga) i note 8(malce verojatno,megutoa ostavam prostor za diskusija). Pozdrav
Во 17Часот по мк време ако не се лажам.Во колку часот е презентацијата на ноте 9?
БлагодарамВо 17Часот по мк време ако не се лажам.
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 10m Gray Secomp, 21.99.0110-40
276,00 ден
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY AC650 Dual-Band, 433+200Mbps, WiFi 5, WE650
850,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден