Каква е оваа Микроворкерс.Што треба да правиш?
Нешто друго освен Микроворкерс? Или совети како да го направам блогот поголем ПЕЈЏ РАНК?
Офф топик: Вие погоре, не ми упропастувајте тема, прашајте на друго место.
Јас имам високо-посетен сајт (илегален) со 10,000 unique visitors avg. :chudenje: Но никако неможам да најдам сервис за рекламирање кој ќе ми исплати во Македонија.
Картица немам , неможам да се зафркавам со фејкање Словенија на paypal , блабллабла... Any help? Ќе земам картица , ама каква?
Зборено е на таа тема, не 100, него 1.000 пати, земи побарај, има неколку теми за тоа што си прашал, а не тука си пишал на тема стара 2 год.Postoi li nacin da se registriras na mooneybookers a da ne si 18 i so tie pari da kupuvas po internet?????
А ке ми каже те ли колку време сте потрошиле да ги заработите тие $50? Колку пати сте кликале и пополнувале исти форми?
Тоа ми беше и прашањето 2 месеци за $50 е џабе потрошено време. Подобро да се инвестира во учење на некој програмски јазик и за извесен период да почне да си работи сам или во некоја фирма како почетник. Времето е пари, ама колку пари? Треба да се цени трудот и знењето, а не да се работи за $0.001 по клик.Ако мислиш на MicroWorkers за 50$ се потребни околу 2 месеци од Македонија, 1 недела од Америка/Британија/Канада и 2-3 години од Бангладеѓ![]()
Зборено е на таа тема, не 100, него 1.000 пати, земи побарај, има неколку теми за тоа што си прашал, а не тука си пишал на тема стара 2 год.
Тоа ми беше и прашањето 2 месеци за $50 е џабе потрошено време. Подобро да се инвестира во учење на некој програмски јазик и за извесен период да почне да си работи сам или во некоја фирма како почетник. Времето е пари, ама колку пари? Треба да се цени трудот и знењето, а не да се работи за $0.001 по клик.
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден