StefanJane
read-only
- 2 мај 2014
- 13
- 0
Go napraviv so cyanogen 10.1 
Go napraviv so cyanogen 10.1![]()
Imediashare ili plex media server и двете работет бирај кое сакаш јас ги котистам долго време и сум задоволен.Како најлесно да го шернам екранот од Н4 на ЛГ смарт тв?
Неќум гугл да ми ги знае κонтаκтите.Google Contacts не ти врши работа?
Неќум гугл да ми ги знае κонтаκтите.
Едното е платено а imedia ми шернува само една слика/видео. Јас мислев за опција да го шернам екранот од телефонот и како работам така да го прикажува на тв то...Imediashare ili plex media server и двете работет бирај кое сакаш јас ги котистам долго време и сум задоволен.
Едното е платено а imedia ми шернува само една слика/видео. Јас мислев за опција да го шернам екранот од телефонот и како работам така да го прикажува на тв то...
Каков адаптер? Не сум баш запознаен со таа работа.
Знае некој Г2 кога ќе добие 4.4?
прашај го гугл, мое знае![]()
Нема, не ми дава да го апдејтирам на 4.2 ми стои.Па има Г2 киткат
Мислам дека има види на xda направи фактор ресет или апдејтувај го мануелноВидиш мене не ми текна.
Нема, не ми дава да го апдејтирам на 4.2 ми стои.
Мислам дека има види на xda направи фактор ресет или апдејтувај го мануелно
Благодарам, успеав со LG PC Suite.
Телефонов е топ на 4.4.2![]()
пробај исклучи го телефонот, тогаш стави ја картичката, и вклучи го телефонот. Кај некој верзии вака работи ова.![]()
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
Бесплатна достава
SPEAKERS BLUETOOTH JBL FLIP 6 (12 hours playtime), IPX67 waterproof, 20W, GREEN
8.980,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch Ubiquiti 5-port Gigabit 1xPoE/PoE+, USW-Flex-Mini
2.880,00 ден
Бесплатна достава
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 200GB ULTRA A1C10 w/adapter 100mb/s SDSQUAR-200G-GN6MA
2.700,00 ден