На мобилна верзија преку Chrome, на почетна страна буквално никако не можам да видам нови мислења и последни теми. Отварам нотификации па кликам на некоја да можам да ги видам новите мислења откако ќе ја прегледам темата што сум ја отворил преку нотификации, новите мислења и последни теми се под неа, но на почетна ништо. Ептен тапа.
Од мобилен прелистувач е скриншотот?Ова не ти врши работа за брз пристап до најнови мислења и последни теми?
Од мобилен прелистувач е скриншотот?
Еве долу кај мене од дестоп (Вивалди) како изгледа тој дел од интерфејсот.
Ова го заборавивте или не се преведува!?
Дем ит, единственото копче што не го пипнав бидејќи ми асоцираше на она свичот за темна тема. Tnx.Погледнете го атачментот 163819
Ова не ти врши работа за брз пристап до најнови мислења и последни теми?
Изгледа не работи измени опцијата на мислење.
Мислењето е автоматски споено:
Еве како изгледа, пошто не можам да го изменам мислењето погоре
Погледнете го атачментот 163827
Не знам дали има опција да може да се додаваат emoji од emojipedia наместо да се избираат од понудената листа, пример:
не работи, сакав ова emoji да го искористам: Partying Face Emoji | Meaning, Copy And Paste ова е добар feature според мене. Преку телефон можеш било кое emoji да го искористиш.
Од утрово непрочитаните нови мислења во десниот сајдбар не ги дава задебелени (bold), што беше многу згодно за брз поглед.
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден