Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

PlayStation 4 дискусија

stefan_mkd

lurker
18 март 2015
843
669
Знае некој кај има ваков штрафцигер во Скопје?

TR9 Torx Security Screwdriver

Сакам да сменам паста и да зачистам сонито ама има специфични штрафчиња.
0005fd7aa27259f1501a3ca13f82001a.jpg

т8 ти треба за сони, мада и со 9ка ќе завршиш работа.

123456

poweruser
12 април 2013
2.071
1.596
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
И NBA 2k20 била на „безобразен“ попуст на UK Store.

Од каде може да се купи Ea Access по најдобра цена? Или директно од PS Store?
Гледам го има како опција на Cd Keys за 24 долари годишно, но го нема на залиха.

знаеш треба да ги симињаш игрите од ЕА не е како PS now дирекно да ги играш, ја сирот со а1 нетот 2 игри и отиде нетот :D

stefan_mkd

lurker
18 март 2015
843
669
За pro е t9.

Работата е што треба security варијанта со дупче. Ја иам обичен т9 и не врши работа.

Знам што ти треба :) Пробај со рамен шрафцигер да го напикаш и да одвртиш. Внатре те чека уште некој шраф инаку. Најлесно, отвори од горе, издувај убаво и терај

ekonomist

user
17 јуни 2008
1.239
665
Call of Duty - WW2 ќе биде една од PS+ игрите за месец јуни.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

crcic

lurker
2 април 2014
621
389
Здраво,

Кога купив PS4 купив и VR и со него ми дадоа 5 игри, значи кодови за да ги активирам. Игрите беа, resident evil, skyrm или како и да беше, astorbot, golf i PS VR world. И ги активирав ко шо треба и ги играв. Е сега бидејки снемав простор на дискот а тие игри не ги играв ги избришав. И пред некое време сакав да инсталирам една од нив, кога одам у PS store и ги нема. Имам купено 29 игри, сите 29 игри се таму, само овие никаде ги нема. Пробав она renew на лиценца да направам не помогна, пробав пак да ги купам со кодот, ми вика кодот е искористен. Чаре некое некој да имал сличен проблем па да каже што имам усрано итн...?

XAKEP

read-only
19 февруари 2009
38
8
XAKEP's setup  
Processor & Cooler
i7-4710HQ
Storage
Samsung SSD 860 EVO 500GB + 1TB Toshiba
RAM
16GB
Video card
Radeon R9 M265X + Intel HD 4600
Mouse
A4 Tech Bloody R80
OS
Windows 10 Pro
Здраво,

Кога купив PS4 купив и VR и со него ми дадоа 5 игри, значи кодови за да ги активирам. Игрите беа, resident evil, skyrm или како и да беше, astorbot, golf i PS VR world. И ги активирав ко шо треба и ги играв. Е сега бидејки снемав простор на дискот а тие игри не ги играв ги избришав. И пред некое време сакав да инсталирам една од нив, кога одам у PS store и ги нема. Имам купено 29 игри, сите 29 игри се таму, само овие никаде ги нема. Пробав она renew на лиценца да направам не помогна, пробав пак да ги купам со кодот, ми вика кодот е искористен. Чаре некое некој да имал сличен проблем па да каже што имам усрано итн...?

Пробај влези во Library - Purchased и види дали ги има VR игрите таму

Еве и видео кај објаснува како можеш да инсталирај игри што си ги избришал
View: https://www.youtube.com/watch?v=DphITaABiSQ

crcic

lurker
2 април 2014
621
389
јок, никаде ги нема. како никогаш да не сум ги имал. еве и преку web се најавив и сами оние 29 пто сум ги купил тука се, другите пто ги добив со код ги нема. бонус не можам да контактирам support не им работи live chat-ot а не можам да најдам некоја контакт форма за преку email или нешто сл.

lynx

poweruser
4 септември 2008
3.720
3.572
Да не си имал уште еден акаунт па на тој да ти се активирани?

crcic

lurker
2 април 2014
621
389
не, тој а акаунтот. еве кога ке отидам у activity list или како да е гледам дека сум ги играл порано. ама ги снема наеднаш.

asd.png

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.505
3.106
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
Samsung 850 EVO 500 GB SSD
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
@123456 Каков е квалитетот на стримање на PS Now? Преку wi-fi идеш или кабел? Преку US Account?

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно