skullmonkey
Unstoppable
Цена?Може да ми предложите бежични слушалки што ќе се компатибилни со PS4 ? А ги има кај нас во МК?
Официјалните од PS?
Цена?Може да ми предложите бежични слушалки што ќе се компатибилни со PS4 ? А ги има кај нас во МК?
Сум пробал 5-6 комада, од 1000ка до 7000 и ниедни не работеа. Ако не се сертифицирани од сони, со фарант некое кодче у блутутот не а да ги познае. Педери. Решение. Од Али земав едно усб блутут адаптерче за ПС4 и на него работат сите бежични, изгледа ги лажира. Ама малце лагирало и малиот не го игра му каснело 50мс муабетот додека игралМоже да ми предложите бежични слушалки што ќе се компатибилни со PS4 ? А ги има кај нас во МК?
Па прескапи се некако 100еЦена?
Официјалните од PS?
Внуците исто се опрчија за тие платинум и топ се. Слично на твојот проблем им се деси и нив ама после некое време тек. Го решивме со ресетирање и ре-спарување со слушалиците, и еве не пријавиле проблем веќе пола година стана.Јас имам платинум верзија и звукот е ОДЛИЧЕН... дур го има.
Не знам дали се погодија само моиве ама има периоди каде што губат конекција со донглот на секоја минута време. Пробав со усб екстендер да се по блиску до мене. Го намали проблемот, но не го реши комплет, а и не сум многу далеку од конзолата. 3-4 метри.
Читав дека наводно имале интерференција со мобилни, ама и тоа не успеав да го потврдам. Немаше врска.
Единствено што мислам дека лоцирав ороблем е што усб донглот се загрева многу кога е во конзолата директ. Може тоа да му прави проблем.
Се на се звук 10/10, 3Д и сараунд е 10/10, вредност 1/10 зашто утепува комплет уживање.
Син ми има обични од 5000 и за сега нема таков проблем иако ги утепува од играње.
Како за споредба еднаш ги уклучив со кабел директ во гејмпадот и звукот е 50% полош и нема 3Д.
Ги ресетирав и ги респарив ама ист проблемВнуците исто се опрчија за тие платинум и топ се. Слично на твојот проблем им се деси и нив ама после некое време тек. Го решивме со ресетирање и ре-спарување со слушалиците, и еве не пријавиле проблем веќе пола година стана.
А на кабел у контролер се губи целосно доживљајот тука си у право. Сепак само обично стерео добиваш така, плус контролерот е 2.1 блутут и нема доволно бендвит да прими и команди и саглам звук, и приоритет иде на контроли за да нема лаг.
Sent from my TELEFON using Tapatalk
око 12К за 1TB слим со една ручка ако е зачуван. Малце напето е сега навалија ситеДобро дечки, глеам ептен почна да се продаваат PS4-ки. Баш ме занима, што цена може да се продаде стандардна PS4-ка, купена пред 4-5 години, може и да е купена пред 6 години не се ни сеќавам више. Со сигурност е играна над 300-400 саата (не ја играм многу често).
П.С: Не продавам, само ме интересира која цена се движи во моментов една таква конзола.
Nah, 500-ка е, да со една рачка. За зачуван, е зачуван. Значи стварно ептен им е падната ценава на second-hand пазаров.око 12К за 1TB слим со една ручка ако е зачуван. Малце напето е сега навалија сите
ја мислам ќе се врати малце нагоре од коа ќе пребегаат ентузијастите за пс5Nah, 500-ка е, да со една рачка. За зачуван, е зачуван. Значи стварно ептен им е падната ценава на second-hand пазаров.
јес да ова ќе се врати цена, може и нема ако сони пуштат попусти официјални на постоечките ..ја мислам ќе се врати малце нагоре од коа ќе пребегаат ентузијастите за пс5иначе рачунај плус има и доста што ја купија пример 1ТБ верзијата со 2 игри за 18К на попусти ..
Можеш и од тукаСовет каде да купам Фифа 21?
Дали има искуство некој со сајтови како buygames.ps кои продаваат цел акаунт со саканата игра?
Совет каде да купам Фифа 21?
Дали има искуство некој со сајтови како buygames.ps кои продаваат цел акаунт со саканата игра?
Немам слушнато лошо искуство од страни што даваат акаунт со игра, но Фифа бара пс+ за онлајн, претпоставувам дека ќе играш онлајн и битно е доколку веќе си претплатен на цела година на твој акаунт, на истиот да ја имаш играта.Совет каде да купам Фифа 21?
Имам јас да ти дадам ама после некое време се разлабавуваат и почињаат да ти сметаат.Случајно да не се наоѓа негде по нашиве продавници додатни thumb gripovi за DS4 Controller?
Или да нарачувам од Али
Ептен ми се незгодни оргиналниве грипови,палецот клизи ко луд![]()
Малку изолир у крст на стикот и не мрдаат ни чим се прошират. Или уште подобро двострана леплива трака.Имам јас да ти дадам ама после некое време се разлабавуваат и почињаат да ти сметаат.