Кој курац е ова брат? xDНе биди накрај срце де...
Погледнете го атачментот 85470
btw, имаш лајк за "џибери", еј од кога го немам слушнато изразов, ми го направи денот...![]()
ЕДИТ: Референцата само за вистински нрдој.
Последна промена:
Кој курац е ова брат? xDНе биди накрај срце де...
btw, имаш лајк за "џибери", еј од кога го немам слушнато изразов, ми го направи денот...![]()
Не биди накрај срце де...
Ова ти е да го ставиш маусот да не ти прета за време на гејминг. xD Дај сеа 2000 денари. xDНе е маус, ова е некој wizardry![]()
Ова ти е да го ставиш маусот да не ти прета за време на гејминг. xD Дај сеа 2000 денари. xD
Ам прета и компјутерскиот ко ќе се запукаш на Кантер xD.Не разбирам, како маусот да ми прета. Збориме за компјутерски маус не за жив, нели?
Вакви има на али за по 150 денари,јас си нарачав.Ништо чудо од таму да им се носени а глумат демек кој знае колку се квалитетни па бапни 2000киОва ти е да го ставиш маусот да не ти прета за време на гејминг. xD Дај сеа 2000 денари. xD

Стварно сте биле џибери, да не се знаело што е банџи за глувче, т.е. чаталче по нашки, разбираш...
Добра ствар е,али 2000 денари?Ти се молам,анхоч и се е можноОу мај гад џиз'с крајс протектор оф ол дет из гуд енд хоули, 1900 денари за вакво јуслес нешто како и да се вика, банџи?
Јас не знам до каде ќе иде глупирањево на кинезиве, секаква јуслес глупост да се произведувала па уште и од пластика, маме му ебаа на екосистемов.
фино лепо нарачај си 10 парчиња од по 100 денари,дај 1000ка,продавај ги по 2000,заработи 20 000,лажи ги луѓето дека е прва класа од америка изработено со титаниум и злато и глеј си циркузи
тоа е анхоч пријатели моиДобра ствар е,али 2000 денари?Ти се молам,анхоч и се е можнофино лепо нарачај си 10 парчиња од по 100 денари,дај 1000ка,продавај ги по 2000,заработи 20 000,лажи ги луѓето дека е прва класа од америка изработено со титаниум и злато и глеј си циркузи
тоа е анхоч пријатели мои
Испратено од Redmi 7 преку IT.mk форум апликација
Хахаха изгинав!Ако сте сериозни за гејмингот земајте побрзо гејминг чорапа. Нема подобра зделка. Hahaha не можам да се донасмеам. Прати зависно како ќе ги залепиш така ќе бидиш подобар за различни гејминг стилови. xD
Погледнете го атачментот 85473
Гејмерска маска против корона со RGB. xDХахаха изгинав!Во мое време доволно беше џојстик да имаш, да те есапат за гејмер у маало. Што е следно? Гејмерска папуча?
Добра ствар е,али 2000 денари?Ти се молам,анхоч и се е можнофино лепо нарачај си 10 парчиња од по 100 денари,дај 1000ка,продавај ги по 2000,заработи 20 000,лажи ги луѓето дека е прва класа од америка изработено со титаниум и злато и глеј си циркузи
тоа е анхоч пријатели мои
Ехееее,тек па made in usa да беше.Ексклузивна викенд цена од 9999 денари на попуст од 70%Абе си плаќаш за бренд, BenQ е, не е обично од Али. Замисли уште од Razer или SteelSeries да е, сигуно ќе беше 4000 денари.

Погоре пишав дека го купив од али,секако дека врши работа,пред да го купам кабелот ми беше залепен со проѕирен селотејп и така беше океј,али естетски не ми се свиѓаше.Имаше исто вакво црно со црвено со логото на benq и кошташе околу 250-300 денари.Колкава е веројатноста на анхоч од таму да им еЏабе плукате по Анхоч за цената. И на официјална страна е 25$. Друго прашање е дали е корисно или не, и дали вреди за тие пари.
Јас имам исто кинеско за 150 денари и тврдам дека врши работа. Но има мераклии што и вакви додатоци им се тежок фетиш, и си купуваат без размислување.
Best Mouse Bungee 2020 [Complete Buying Guide] - GamingScan
Погоре пишав дека го купив од али,секако дека врши работа,пред да го купам кабелот ми беше залепен со проѕирен селотејп и така беше океј,али естетски не ми се свиѓаше.Имаше исто вакво црно со црвено со логото на benq и кошташе околу 250-300 денари.Колкава е веројатноста на анхоч од таму да им е
Па баш дека има копија од се и сешто постои веројатност да 3 парчиња им се квалитетни а 4тото да им е од пример али и да го продаваат под цена како другите.Кога нептун може да продава фрижидер со вдлабнатини од страните и што бучи како машина за перење,зошто анхоч не би можел да продава шкарт држач за кабел од маус.Не знам дали не разбирате,се правите со сила дека не разбирате или што е работава.Како што лажат у борис дека пума патиките од 40 евра се оргинал така лажат низ цела држава за секаков производКаква логика еј. На али можеш да најдеш копија од се и сешто, која е шансата цел асортиман у анхоч да им е од таму...
Па баш дека има копија од се и сешто постои веројатност да 3 парчиња им се квалитетни а 4тото да им е од пример али и да го продаваат под цена како другите.Кога нептун може да продава фрижидер со вдлабнатини од страните и што бучи како машина за перење,зошто анхоч не би можел да продава шкарт држач за кабел од маус.Не знам дали не разбирате,се правите со сила дека не разбирате или што е работава.Како што лажат у борис дека пума патиките од 40 евра се оргинал така лажат низ цела држава за секаков производ
Јас се согласувам,можеби е и најдобрата локална фирма.Тоа не значи дека секое парче роба им е прва класа и дека не набиваат цени за производи кои не коштаат толку.За наш жал они се најдоброто што ни го нуди држававаЗашто Анхоч пробува да си зачува репутација. Сепак нели важат за една од покоректните домашни фирми.
Јас се согласувам,можеби е и најдобрата локална фирма.Тоа не значи дека секое парче роба им е прва класа и дека не набиваат цени за производи кои не коштаат толку.За наш жал они се најдоброто што ни го нуди државава
Во други постови ги имам набројано дд стор и нексио како најкоректни фирми тука според мене.Дд стор продава msindustrial,но барем имаш механичка тастатура за 2000 денари.Анхоч ќе набие цена и ако не дај боже се деси нешто одма ти си крив ти си си го расипал.Затоа од тука не купувам ни бренд ни па идам од анхоч да купувамНе се баш набиени, туку ги продаваат по препорачаната малопродажна цена. Разликата во цена најчесто е тоа што не се следат трендовите и попустите кои се чести во Европа.
Еден таков пример се SteelSeries. Пред неколку месеци, имаа 30% попуст низ цела Европа, но таа промоција не важеше во Анхоч. Претпоставувам дека има причина зашто е тоа така, мал пазар сме, брендовите не се официјално влезени во Македонија итд...
Не ги заборавај и Нексио и Галерија. Галерија знаат да имаат прекоректни цени за одредени гејмерски производи. Посебно за палетата на прозиводи од Logitech и Razer.
Мене други сегменти ме иритираат кај Анхоч, што и можеби не сум ни во право за нив. Но како и да е, тие се предмет на друга дискусија.