Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Одлични зделки и препораки за хардвер

Rikimaru

Даскал
26 март 2016
3.614
6.054
Битола
Не биди накрај срце де...

Погледнете го атачментот 85470

btw, имаш лајк за "џибери", еј од кога го немам слушнато изразов, ми го направи денот... :D
Кој курац е ова брат? xD

ЕДИТ: Референцата само за вистински нрдој.

dayofthedaleks.jpg

Последна промена:

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.392
12.333
Скопје
androgaming.com
Не биди накрај срце де...

Погледнете го атачментот 85470

btw, имаш лајк за "џибери", еј од кога го немам слушнато изразов, ми го направи денот... :D

Леле леле леле ко кец на поп дојде ова. Таман една постара колешка бараше нов маус :D

едит
Не бил маус :(

The_EvilLord

hello world
26 октомври 2019
237
193
Ова ти е да го ставиш маусот да не ти прета за време на гејминг. xD Дај сеа 2000 денари. xD
Вакви има на али за по 150 денари,јас си нарачав.Ништо чудо од таму да им се носени а глумат демек кој знае колку се квалитетни па бапни 2000ки

Испратено од Redmi 7 преку IT.mk форум апликација

Astro

sensei
20 јуни 2012
10.197
16.340
Стварно сте биле џибери, да не се знаело што е банџи за глувче, т.е. чаталче по нашки, разбираш...:D

Оу мај гад џиз'с крајс протектор оф ол дет из гуд енд хоули, 1900 денари за вакво јуслес нешто како и да се вика, банџи?

Јас не знам до каде ќе иде глупирањево на кинезиве, секаква јуслес глупост да се произведувала па уште и од пластика, маме му ебаа на екосистемов.

Rikimaru

Даскал
26 март 2016
3.614
6.054
Битола
Active Gaming Footwear | Puma Black-Puma White | PUMA Sports | PUMA United Kingdom

Дур сме на „добри зделки“ да споделам и гејминг чорапа од 100 евреа. Не е тролање ова. Eве и дел од review-ата:

1. „I am pro csgo player now before I was silver 2 s1mply even tried to addm e himself I rekt him in 1v1 on dust 2 and then i won major thank u puma“

2. „they are really gud 4 gam1ng and they are comfortable to ware while on my PC and with them i got a winner winner chicken dinner“

3. „I have never been very good at Dota. Unfortunately, I often slid off of my computer while playing which resulted in many deaths and a low MMR. However, since I bought these socks I have found many formidable gaming stances which allow me to carry my team's. The other day, Dendi himself tried to add me as a steam friend. However, I was so excited that I slid right off my pc once again and broke both of my legs and tail bone. This is why I have only given four stars.“

Ако сте сериозни за гејмингот земајте побрзо гејминг чорапа. Нема подобра зделка. Hahaha не можам да се донасмеам. Прати зависно како ќе ги залепиш така ќе бидиш подобар за различни гејминг стилови. xD
chrome_xhjApTE1xW.jpg

The_EvilLord

hello world
26 октомври 2019
237
193
Оу мај гад џиз'с крајс протектор оф ол дет из гуд енд хоули, 1900 денари за вакво јуслес нешто како и да се вика, банџи?

Јас не знам до каде ќе иде глупирањево на кинезиве, секаква јуслес глупост да се произведувала па уште и од пластика, маме му ебаа на екосистемов.
Добра ствар е,али 2000 денари?Ти се молам,анхоч и се е можнофино лепо нарачај си 10 парчиња од по 100 денари,дај 1000ка,продавај ги по 2000,заработи 20 000,лажи ги луѓето дека е прва класа од америка изработено со титаниум и злато и глеј си циркузитоа е анхоч пријатели мои

TheMarshal

user
3 јануари 2019
1.764
2.777
Добра ствар е,али 2000 денари?Ти се молам,анхоч и се е можнофино лепо нарачај си 10 парчиња од по 100 денари,дај 1000ка,продавај ги по 2000,заработи 20 000,лажи ги луѓето дека е прва класа од америка изработено со титаниум и злато и глеј си циркузитоа е анхоч пријатели мои

Абе си плаќаш за бренд, BenQ е, не е обично од Али. Замисли уште од Razer или SteelSeries да е, сигуно ќе беше 4000 денари.

Маша

user
24 април 2007
1.052
2.829
Ако сте сериозни за гејмингот земајте побрзо гејминг чорапа. Нема подобра зделка. Hahaha не можам да се донасмеам. Прати зависно како ќе ги залепиш така ќе бидиш подобар за различни гејминг стилови. xD
Погледнете го атачментот 85473
Хахаха изгинав! :D Во мое време доволно беше џојстик да имаш, да те есапат за гејмер у маало. Што е следно? Гејмерска папуча?

Banjifiko

poweruser
28 октомври 2008
3.966
6.062
Skopje

Џабе плукате по Анхоч за цената. И на официјална страна е 25$. Друго прашање е дали е корисно или не, и дали вреди за тие пари.
Јас имам исто кинеско за 150 денари и тврдам дека врши работа. Но има мераклии што и вакви додатоци им се тежок фетиш, и си купуваат без размислување.
Best Mouse Bungee 2020 [Complete Buying Guide] - GamingScan

The_EvilLord

hello world
26 октомври 2019
237
193

The_EvilLord

hello world
26 октомври 2019
237
193
Џабе плукате по Анхоч за цената. И на официјална страна е 25$. Друго прашање е дали е корисно или не, и дали вреди за тие пари.
Јас имам исто кинеско за 150 денари и тврдам дека врши работа. Но има мераклии што и вакви додатоци им се тежок фетиш, и си купуваат без размислување.
Best Mouse Bungee 2020 [Complete Buying Guide] - GamingScan
Погоре пишав дека го купив од али,секако дека врши работа,пред да го купам кабелот ми беше залепен со проѕирен селотејп и така беше океј,али естетски не ми се свиѓаше.Имаше исто вакво црно со црвено со логото на benq и кошташе околу 250-300 денари.Колкава е веројатноста на анхоч од таму да им е

esquimaux

lurker
16 јануари 2016
621
1.039
Скопје
Погоре пишав дека го купив од али,секако дека врши работа,пред да го купам кабелот ми беше залепен со проѕирен селотејп и така беше океј,али естетски не ми се свиѓаше.Имаше исто вакво црно со црвено со логото на benq и кошташе околу 250-300 денари.Колкава е веројатноста на анхоч од таму да им е

Каква логика еј. На али можеш да најдеш копија од се и сешто, која е шансата цел асортиман у анхоч да им е од таму...

The_EvilLord

hello world
26 октомври 2019
237
193
Каква логика еј. На али можеш да најдеш копија од се и сешто, која е шансата цел асортиман у анхоч да им е од таму...
Па баш дека има копија од се и сешто постои веројатност да 3 парчиња им се квалитетни а 4тото да им е од пример али и да го продаваат под цена како другите.Кога нептун може да продава фрижидер со вдлабнатини од страните и што бучи како машина за перење,зошто анхоч не би можел да продава шкарт држач за кабел од маус.Не знам дали не разбирате,се правите со сила дека не разбирате или што е работава.Како што лажат у борис дека пума патиките од 40 евра се оргинал така лажат низ цела држава за секаков производ

TheMarshal

user
3 јануари 2019
1.764
2.777
Па баш дека има копија од се и сешто постои веројатност да 3 парчиња им се квалитетни а 4тото да им е од пример али и да го продаваат под цена како другите.Кога нептун може да продава фрижидер со вдлабнатини од страните и што бучи како машина за перење,зошто анхоч не би можел да продава шкарт држач за кабел од маус.Не знам дали не разбирате,се правите со сила дека не разбирате или што е работава.Како што лажат у борис дека пума патиките од 40 евра се оргинал така лажат низ цела држава за секаков производ

Зашто Анхоч пробува да си зачува репутација. Сепак нели важат за една од покоректните домашни фирми.

Ама и тоа не е секад гаранција...

The_EvilLord

hello world
26 октомври 2019
237
193
Зашто Анхоч пробува да си зачува репутација. Сепак нели важат за една од покоректните домашни фирми.
Јас се согласувам,можеби е и најдобрата локална фирма.Тоа не значи дека секое парче роба им е прва класа и дека не набиваат цени за производи кои не коштаат толку.За наш жал они се најдоброто што ни го нуди државава

TheMarshal

user
3 јануари 2019
1.764
2.777
Јас се согласувам,можеби е и најдобрата локална фирма.Тоа не значи дека секое парче роба им е прва класа и дека не набиваат цени за производи кои не коштаат толку.За наш жал они се најдоброто што ни го нуди државава

Не се баш набиени, туку ги продаваат по препорачаната малопродажна цена. Разликата во цена најчесто е тоа што не се следат трендовите и попустите кои се чести во Европа.

Еден таков пример се SteelSeries. Пред неколку месеци, имаа 30% попуст низ цела Европа, но таа промоција не важеше во Анхоч. Претпоставувам дека има причина зашто е тоа така, мал пазар сме, брендовите не се официјално влезени во Македонија итд...

Не ги заборавај и Нексио и Галерија. Галерија знаат да имаат прекоректни цени за одредени гејмерски производи. Посебно за палетата на прозиводи од Logitech и Razer.

Мене други сегменти ме иритираат кај Анхоч, што и можеби не сум ни во право за нив. Но како и да е, тие се предмет на друга дискусија.

The_EvilLord

hello world
26 октомври 2019
237
193
Не се баш набиени, туку ги продаваат по препорачаната малопродажна цена. Разликата во цена најчесто е тоа што не се следат трендовите и попустите кои се чести во Европа.

Еден таков пример се SteelSeries. Пред неколку месеци, имаа 30% попуст низ цела Европа, но таа промоција не важеше во Анхоч. Претпоставувам дека има причина зашто е тоа така, мал пазар сме, брендовите не се официјално влезени во Македонија итд...

Не ги заборавај и Нексио и Галерија. Галерија знаат да имаат прекоректни цени за одредени гејмерски производи. Посебно за палетата на прозиводи од Logitech и Razer.

Мене други сегменти ме иритираат кај Анхоч, што и можеби не сум ни во право за нив. Но како и да е, тие се предмет на друга дискусија.
Во други постови ги имам набројано дд стор и нексио како најкоректни фирми тука според мене.Дд стор продава msindustrial,но барем имаш механичка тастатура за 2000 денари.Анхоч ќе набие цена и ако не дај боже се деси нешто одма ти си крив ти си си го расипал.Затоа од тука не купувам ни бренд ни па идам од анхоч да купувам

eX3v1l

user
2 мај 2011
1.367
1.232
eX3v1l's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen™ 5 5600X
Motherboard
ASRock Fatal1ty X470 Gaming K4
Storage
Samsung 970 EVO 500GB
PSU
Cooler Master MWE 750w
RAM
32GB 3200MHz G.Skill Trident Z
Video card
RTX 3070 EAGLE
Case
Cooler Master K380
Mouse
G502
Keyboard
RIPJAWS KM570 MX-Brown
Monitor
Dell S2721DGF
OS
Windows 10

TATA_MATA

poweruser
25 март 2013
2.150
3.023
Да смешно е тоа како денес на секој производ се лепи гејминг и автоматски добива поголема цена, но дај да ги уважиме Анхоч. Се жалевме како нема распродажби и реални попусти, а сега кога има -троламе.

Од поинтересните
Механичка тастатура за 1600 денари +400 денари ваучер
MSI MAG241C за 11.000 + 1200 денари ваучер
Logitech Gaming G502 Hero за 3000 денари + 700 денари ваучер

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи