Alucard
poweruser
Да не го има некој, да сподели искуство?Инаку сакава да прашам за овие „SnowMan“ дали имаш искуство или пак дали имаш читано позитивни рецензии, муабетов ми е како му се има покажано кулерот и протокот на воздух?
Да не го има некој, да сподели искуство?Инаку сакава да прашам за овие „SnowMan“ дали имаш искуство или пак дали имаш читано позитивни рецензии, муабетов ми е како му се има покажано кулерот и протокот на воздух?
Ima site kabli I digitron!karta za videnje tv vo kompjuter. da go pravish u televizor.
Хахаха огласов е врв.
Seasonic Focus GX-550 80+ Gold 550 напојување
Погледнете го атачментот 83721
-80+ Gold
-Full modular
-10 години фабричка гаранција
- за 67 евра плус достава
Објасни како е ова добра зделка? 100 евра + ќе фати до мк?
Пишано е погоре, повеќе се исплати ако се нарачаат 2-3 производа заради тоа што цената за шипинг останува иста. Од друга страна, и да е цената 100 евра не знам за напојување кај нас што ги има сите тие карактеристии за таа цена
Супер. Ако е 100 евра во Нексио и ти треба само тоа купи го од таму. Ако ти излегува математиката за повеќе производи купи од computer universeEvga Supernova G3.
2000-2500 se kaj nas na forumov polovniСупер. Ако е 100 евра во Нексио и ти треба само тоа купи го од таму. Ако ти излегува математиката за повеќе производи купи од computer universe
Нека има повеќе опции битно. Да не биде само од 2 продавници да купуваме се.2000-2500 se kaj nas na forumov polovniToj sto e brz gi zema
![]()
Швабите се толку протоколарни што ги испраќаат сите могуќи документи и царина нема причина да не верува во декларираното. Мислам дека испраќаат и пакет листа, царинска декларација, фактури се комплет. Мое беше само да кренам на телефон на Сашо поштарот од ЕМС, да му ја кажам мојата локација и он ми кажа имаш толку и толку за плаќање и тоа е тоа.
Иначе деливери не е исто за се, така да не е фиксна ставка, ама генерално е од 20 до 30 евра за тоа што можеш да го порачаш од кај нив. Царина и данок си одат регуларно според царинскиот ценовник на царина.
Доставата е на врата, ако да дали се плаќа за истата, и дали данокот/царината се плаќа на лице место, или ти праќаат фактура? како иде?
Па сеа на врата... јас се симнав на паркинг, да не се малтретира да паркира па да се качува да ме бара, ама тоа сум јас, генерално ок момак. Поштарината ве ќе платена, така да испораката до дома е вклучена во цената што е и логично. Даноик и царина платив на лице место, типчето имаше се спремно од документи и пополнета уплатница, му дадов на него и претпоставувам дека он после ги уплаќа парите... што е ок, освен ако се најдеш во небрано и немаш доволно пари да платиш, ама па генерално ти се јавуваат дента па можеш да се организираш.
За колку време стигаат од ова ComputerUniverse? И дали на секој PC component данокот е 18%?
Предобра страна. Најдобра за барање на монитори. Ја користам секојдневно. Имаш 100000000000 филтери (т.е. 84).Ова е сајт што ви дава цени од повеќе европски земји/сајтови:
Crucial P1 SSD 1TB ab € 110,01 (2020) | Preisvergleich geizhals.eu EU
3-4 работи дена според мое искуство.За колку време стигаат од ова ComputerUniverse? И дали на секој PC component данокот е 18%?
Данокот в пошта се плаќа?3-4 работи дена според мое искуство.
Јако ми е што сервери ги третираат со 18 проценти а Home PC со 5 проценти. Кој те спречува да си избериш серверски делови во HomePC build.За 4-5 дена стигаат
За данокот на компоненти треба сеуште да важи ова