The catch is that the Lenovo Z5 Pro is powered by a Snapdragon 710 instead of the top of the line Snapdragon 845 but the rest of it is mostly flagship stuff.
^ Epic fail.
Телефонот е одличен PоC.
Фолд за ова гомце е бог, за 500$ + добиваш вистински хај енд уред не играчка
Фолд за ова гомце е бог, за 500$ + добиваш вистински хај енд уред не играчка
За 500$ помалце добиваш хај енд телефон што е покорисен и од двата уреди.
како се однесувате, како $500 да се кафе-пари
За 500$ помалце добиваш хај енд телефон што е покорисен и од двата уреди.
Кај уреди од оваа класа се кафе пари
Кај уреди од оваа класа се кафе пари
Моторола решава проблем кој не постои - сегашните телефони немаат толкав проблем со големина за да одиме во екстремни решенија кои додаваат 1000+ долари во цената на телефонот.
Кај Galaxy Fold, цената е во тоа што добиваш таблет и телефон во едно, додека кај Motorola добиваш телефон и бескорисно мал уред.
Моторола решава проблем кој не постои - сегашните телефони немаат толкав проблем со големина за да одиме во екстремни решенија кои додаваат 1000+ долари во цената на телефонот.
Кај Galaxy Fold, цената е во тоа што добиваш таблет и телефон во едно, додека кај Motorola добиваш телефон и бескорисно мал уред. Всушност, поевтина варијанта е да се земе iPhone 11 Pro + Apple Watch 5 и ќе имаш драстично подобри и покорисни уреди.
П.с. Ми се допаѓа неукоста на MKBHD - "нема предна камера, не ја видов“. Каков невиден досаден douchebag е, он и Unbox Therapy треба под итно да се изгубат од сценава.
Коле, одлична конкуренција на ми9т про.го бива ли Z6 про?
Unbox Therapy знае да даде валидни коментари и да допре во срж некад. MKBHD од друга страна е тинејџерка пред огледало.
Испратено од VTR-L09 преку IT.mk форум апликација
Во втор аспект е образованието и интелектот на рецензентот - за да разбере одреден производ прво треба да ја разбира и да е возбуден за технологијата позади него (како што е пример Linus) и да го гледа од аспект на потрошувачот за кој е наменет (како што секогаш прави Michael Fischer).
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден