The catch is that the Lenovo Z5 Pro is powered by a Snapdragon 710 instead of the top of the line Snapdragon 845 but the rest of it is mostly flagship stuff.
^ Epic fail.
Телефонот е одличен PоC.
Фолд за ова гомце е бог, за 500$ + добиваш вистински хај енд уред не играчка
Фолд за ова гомце е бог, за 500$ + добиваш вистински хај енд уред не играчка
За 500$ помалце добиваш хај енд телефон што е покорисен и од двата уреди.
како се однесувате, како $500 да се кафе-пари
За 500$ помалце добиваш хај енд телефон што е покорисен и од двата уреди.
Кај уреди од оваа класа се кафе пари
Кај уреди од оваа класа се кафе пари
Моторола решава проблем кој не постои - сегашните телефони немаат толкав проблем со големина за да одиме во екстремни решенија кои додаваат 1000+ долари во цената на телефонот.
Кај Galaxy Fold, цената е во тоа што добиваш таблет и телефон во едно, додека кај Motorola добиваш телефон и бескорисно мал уред.
Моторола решава проблем кој не постои - сегашните телефони немаат толкав проблем со големина за да одиме во екстремни решенија кои додаваат 1000+ долари во цената на телефонот.
Кај Galaxy Fold, цената е во тоа што добиваш таблет и телефон во едно, додека кај Motorola добиваш телефон и бескорисно мал уред. Всушност, поевтина варијанта е да се земе iPhone 11 Pro + Apple Watch 5 и ќе имаш драстично подобри и покорисни уреди.
П.с. Ми се допаѓа неукоста на MKBHD - "нема предна камера, не ја видов“. Каков невиден досаден douchebag е, он и Unbox Therapy треба под итно да се изгубат од сценава.
Коле, одлична конкуренција на ми9т про.го бива ли Z6 про?
Unbox Therapy знае да даде валидни коментари и да допре во срж некад. MKBHD од друга страна е тинејџерка пред огледало.
Испратено од VTR-L09 преку IT.mk форум апликација
Во втор аспект е образованието и интелектот на рецензентот - за да разбере одреден производ прво треба да ја разбира и да е возбуден за технологијата позади него (како што е пример Linus) и да го гледа од аспект на потрошувачот за кој е наменет (како што секогаш прави Michael Fischer).
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Banana Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M4
16.460,00 ден