Misko6000
user
- 5 април 2015
- 1.131
- 1.005
@zippo овој пост не го сметаш за навреда?Супер тераш може и некој попуст ќе ќариш![]()
Sent from my MI 5X using Tapatalk
@zippo овој пост не го сметаш за навреда?Супер тераш може и некој попуст ќе ќариш![]()
Немам ништо лично против, напротив се познавам лично со човекот од други проект кој ги работев пред 10-тина години со него и имам позитивно искуство.
Не е он крив што некои грчевито го бранат, небаре ќе се сруши светот ако не е се како што се презентира. Има висока маржа, не е овластен (сеуште), членувањето во форумот му е тежок интерес. Успехот со операторите индиректно му се должи ради нас кои ги променивме некои од политичките околности во РМ.
Не мора да се навредува некој што не се согласува со вас.
Све што напишав е точно, ако ти мислиш дека не е точно, продолжи така, неможам со сила да се објаснувам кога некој иде со глава во ѕид. Ако несакаш да ме читаш имаш копче за игнорирање, искористи го, јас ќе го искористам за тебе.Јас се знам малце пократко од тебе. Но, секој 10ти пост да е зајадливост не ми личи баш на немање ништо против. Дали маржата е голема или мала немаме претстава ни ти ни јас, освен ако незнаш набавна цена и поврзани трошоци. Јас незнам. Овластеноста и јас слепо не ја верував додека не проверив кај што се проверува. И да единствен авторизиран дистрибутер и сервисер за Македонија е ХИ, сакал ти верувај или не. Врзаноста со операторите и политика е смешна. Операторите работат од интерес и за ќар, како и тој. Кога успеал да донесе доволно количина и поддршка тогаш оператор праи муабет со тебе. Со 10 телефона не ти праат муабет.
И никаде не спомнав навреда (мада знаеш да вреѓаш а не само спротивно мислење да кажуваш), него досада да секој 10ти пост читам твоја иронија, зајадливост и неточна информација.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Све што напишав е точно, ако ти мислиш дека не е точно, продолжи така, неможам со сила да се објаснувам кога некој иде со глава во ѕид. Ако несакаш да ме читаш имаш копче за игнорирање, искористи го, јас ќе го искористам за тебе.
Сум напишал и порано, доста неупатени го читаат форумов и сакаат за своите малку пари да го купат најдоброто. Ние како заедница треба да им помогнеме, но ти не помагаш.
Јас го инсталирав пред неколку саати и не најдов некој баг. А како ќе се покаже, ќе видиме.Ми дојде систем апдејт за Пита на А1. Пред да го инсталирам, да не има некој веќе пробано што, како, да не има некакви багови и слично?
Испратено од Mi A1 преку IT.mk форум апликација
Привремено е повлечена Питата за А1.На мене вчера ми стигна телефонот од ebay. A2 lite, и одма се апдејтираше на питата, па не можам да направам споредба.
Имам и а1, но вчера го ресетирав на фектори и сеа којзнае кога ќе добијам пита.
Испратено од Mi A2 Lite преку IT.mk форум апликација
Опаа супер! Први впечатоци??Стигна питата!
Mi A2 Lite Android 9:
Погледнете го атачментот 69981 Погледнете го атачментот 69980 Погледнете го атачментот 69979
Утре ќе видиме.Опаа супер! Први впечатоци??
Што е финтава со „10GB Free Data“ што следи со него?
Као демек во која држава и да се шипне ќе имаш по 10ГБ бесплатен сообраќај, или само за во Кина тоа?
Мислиш на Google Cloud?Колку зачитаб вчера завчера, не е трафик, него 10Г спејс на МИ клаудот.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
(Веројатно) не, туку на Mi Cloud. Си имаат Шаоми нивни клауд на кој ни се синкаат работите исто ко што е на Гугл.Мислиш на Google Cloud?
Сепак било 10Г фрее 4г дата за една година, ама чајна онли.(Веројатно) не, туку на Mi Cloud. Си имаат Шаоми нивни клауд на кој ни се синкаат работите исто ко што е на Гугл.
Само ако е така, не знам зошто викаат Free Data, а не Free Storage, веројатно уште еден маркетиншки трик.
honor 8x vs a2 lite? Кој е подобар телефон?
Освен разликата во големина, Honox 8x е многу подобар телефон.
Освен разликата во големина, Honox 8x е многу подобар телефон.
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD RED Plus NAS 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD120EFGX
34.320,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 320GB SEAGATE 5900RPM SATAII ST3320311CS
2.190,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00194A
1.590,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX1500 CUDY M1500-1 (1-Pack)
2.500,00 ден