Ноп не е по селфиња.Ако камера е најбитна работа, не вреди, подобро земи и Galaxy A6.
Ноп не е по селфиња.Ако камера е најбитна работа, не вреди, подобро земи и Galaxy A6.
Мех.
Ејпл брикна све живо што имаше сменет хоум батн без предупредување. Самсунг експлодираше пред некоја година без предупредување.
Бета ром не е за секого, затоа се вика девелопер ром.
socuvstvo do padzitЌе го игнорираме фактот што на паџит му се заебал телефонот пошо инсталирал бета ром со анти ролбак за кој шаоми не известиле а не дека го купил во анхоч телефонот што не бил наменет за него![]()
Прочитај го текстот од xda што беше постиран.Јас искрено не го разбрав @prolivot како се заебал телефонот со инсталирањето на бета ром...
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Е нема. 15 дена толку е си чекав и јас ама фино лепо си го отклучуваат после нема заебанции.
Ама не мењај ми акаунт и не форматирај иначе ќе се ресетира.
Симни фастбут ром и флешувај го со ми флеш тул.Дечки имам Редми Ноут 5А кој ми е заглавен во бутлуп, му окључив бутлоадер си чекав фино лепо 720 саати и после му ставив twrp кастом рикавери ама се забав во делот кај што прашува пред да рестартира дали да му даде права да брише на twrp и јас притиснав даи тоа да ги поместило партициите и сега не се пушта телефонот. Сега можам да го рестартирам во фастбут така да знае или има некој инструкции како да го форматирам да го вратам во првобитно стање преку фастбут (и да изгубам рут ок е)?
Пред месец дена мене ми беше 15 точно. На први го земав на 15ти на полноќ се отклучи. Пак изгледа го накачиле.Кои 15 дена, 30 се кај мене... Зеам најдам тест контакти и форсирам отклучуење...
Сигурно телефонот ти е за кинески пазар, и не држи батерија "на наш пазар"Tolku bese od xiaomi mi a1 kaj mene. Naglo pregrevanje i bez da se koriste. Baterijata ja trose od 50% za 10min na 3%.Погледнете го атачментот 67021
Земен е од вип на претплата. Користен е само официјален андроид 8.1Сигурно телефонот ти е за кинески пазар, и не држи батерија "на наш пазар"
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Климата не му одговара на нашиот пазар.Сигурно телефонот ти е за кинески пазар, и не држи батерија "на наш пазар"![]()
Mi A1 нема за кинески пазар, Mi 5X е за Кина...Сигурно телефонот ти е за кинески пазар, и не држи батерија "на наш пазар"![]()
Земен е од вип на претплата. Користен е само официјален андроид 8.1Од никаде нигде наеднаш почна да прегрева на полнење со неговиот оригинален полнач.
Климата не му одговара на нашиот пазар.
Подлежи 6 месеци. Си пишува во гаранцијата !Батеријата не подлежи под гаранција...
Nemam nisto flesano sve e na fabricki so android one 8.1 i apdejtiran e samo oficijalno preku telefonot. Nitu instalirana aplikacija.od zavcera. Sea mu napravi factory format se polnese nekoe vreme i pak pregrevase. Otkako go iskluciv.od polnac izgasna za baterija naednas i go ostaviv da izlade 10tina.minuti i pak go povrzav na.polnac pocna samo da trepka sijalickata a sakase da polne. Tipuvam na hardware.Толку од него. батеријата е убиена од топлината. Носи во ВИП и што знаат тоа нека му прават. Нека го поправат. Дали флешуваше некој ром во последно време? Типувам на баг во софтверот што прави процесорот да работи на макс цело време, правејки го телефонот рингла.
Топол Септември УПМ.
Дали со отклучување на бутлоадерот се прави фактори ресет на телефонот?
Со отклучување на боотлоадерот не се прави фактори ресет.Дали со отклучување на бутлоадерот се прави фактори ресет на телефонот?
Има ли шанси да профункционира гугл кам без отклучување кај редми 5 плус?
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден