Дуна земаат од Хај Сторе опрема.Како тргнало овие ќе формираат здружение на овластени Xiaomi дистрибутери во РМ.
Не зезај и титечно ладење..
p.s: Добра цена за 845-ка.
Добро чим инсистираш, ти ќе бидеш претседател на здружението на овластени Xiaomi дистрибутери во Македонија. Со тоа се надевам ќе ја вметнеш Македонија во списокот на Xiaomi држави.Дуна земаат од Хај Сторе опрема.
Нема друг официјален, незнам како да ви кажам. Но ете, мислете си![]()
Дечкото што работи во Дуна,кога му кажав дека има Хај сторе во Мк,ме погледна како незнам што да му кажав,ми рече само дечко незнам,ама ние не ги зимаме од Мк.Така да сеа кој ме лаже незнам,мада мене искрено ич тоа не ми е битно,и не ме интересира.Дуна земаат од Хај Сторе опрема.
Нема друг официјален, незнам како да ви кажам. Но ете, мислете си![]()
Подобро да стои англискиот назив,отколку македонскиот превод што е смешен. Подобар превод би било "Водено Ладење" отколку течен.Не зезај и тинитрогенско ладење ахаха, за кабум полесно.
Се зима било кој производ и се чита на декларацијата. "Увозник:" ..... И завршена дилема.Дечкото што работи во Дуна,кога му кажав дека има Хај сторе во Мк,ме погледна како незнам што да му кажав,ми рече само дечко незнам,ама ние не ги зимаме од Мк.Така да сеа кој ме лаже незнам,мада мене искрено ич тоа не ми е битно,и не ме интересира.

Ок си е, уживај.Дечкото што работи во Дуна,кога му кажав дека има Хај сторе во Мк,ме погледна како незнам што да му кажав,ми рече само дечко незнам,ама ние не ги зимаме од Мк.Така да сеа кој ме лаже незнам,мада мене искрено ич тоа не ми е битно,и не ме интересира.
Епа не знаеме дали е водаПодобро да стои англискиот назив,отколку македонскиот превод што е смешен. Подобар превод би било "Водено Ладење" отколку течен.![]()
Ахахаа, ок, викајте ме Mr. President од сега.Добро чим инсистираш, ти ќе бидеш претседател на здружението на овластени Xiaomi дистрибутери во Македонија. Со тоа се надевам ќе ја вметнеш Македонија во списокот на Xiaomi држави.
Со моменталните цени на S8/S8+ не би го погледнал телефонов јас колку и да има подобар процесор.
Можеш со рут да ги тргнеш.Покрај рекламите во фајл менаџерот...
Weather widgetот нема опција за 4x1 туку само 4x2 и непотребно се зафаќа еден презен ред
Компас, рекордерите, меил, ноутс, скенер, ремоут, миуи форум...сите овие апликации треба да бидат опционални според мене, а не форсирани врз корисниците и да не можеш ни да ги избришеш
Со моменталните цени на S8/S8+ не би го погледнал телефонов јас колку и да има подобар процесор.
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден