Џабе, кога Гоогле не го подржува Мак јазик во сите нивни производи, како на пример што е случајот со Хрватскиот и Бугарскиот јазик.Колку за инфо - од МИУИ 9.6 веќе имало македонски јазик
Добро си видел ама не се'. Едниот е 3/32 ГБ а поскапиот 4/64 ГБ... Ама штом ти е мерак да пишиш твое право. ПоздравЗдраво на сите. Чекајќи го А2, налетав на А2 лајт во нептун и во Анхоч.
Во нептун мислам дека е 16000 денари а во Анхоч околу 12700 денари. Зошто толкава разлика во цените? Дали има некои далавери?
Ах ме примети дека ми е мерак да пишамДобро си видел ама не се'. Едниот е 3/32 ГБ а поскапиот 4/64 ГБ... Ама штом ти е мерак да пишиш твое право. Поздрав
Така. Е сега гледам а2 лајт има помоќна батерија и повеќе ppi на инч во однос на А2.Анхоч: 32 GB, 3 GB RAM
Нептун: 64 GB, 4 GB RAM
Тоа е разликата
П.С. Ете додека јас пишував, стигнал уше еден одговор![]()
Бааааш така!!! Шаоми си шаоми.А2 лајт има помоќна батерија, има 2 слота за сим плус еден за мемориска картичка, има џек за слушалки (посебен, на А2 е со адаптерче што се брца во type c конекторот)... арно ама не е Шаоми ако не е Шаоми. Никако да направи еден комплетен телефон, ама па колку пари толку музика („големите“ брендови имаат еден куп некомплетни телефони, ама коштаат едно брдо пари, за разлика од Шаоми). Нема Type C конектор, го користи веќе здосадениот СД625 процесор, има веѓа... мене не ми се допаѓа.
9.5.13.0 сум, неам вакви проблемиИма некој проблем со РН5 Про со камерата? Во смисол дека многу споро се старта, и кочи и крашува? Поготово при избор на portrait mode.
Инсталирав и google камера, и пак исто.
Се на се, освен дизајн, ништо подобар од стариот РН3
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Јас сум со 8.9.6 Beta и го немам тој проблем.Има некој проблем со РН5 Про со камерата? Во смисол дека многу споро се старта, и кочи и крашува? Поготово при избор на portrait mode.
Инсталирав и google камера, и пак исто.
Се на се, освен дизајн, ништо подобар од стариот РН3
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Нетфликс во Македонија. Кажи друг виц.
Чекај чекај, што?
Знам дека е оф-топик, ама ме интересира ова?
Нема Нетфликс у МК?
(јбг, не ја следам темата па не знам каква е ситуацијата)
Aха, јасно.има али содржината е значајно помала него таа во америка рецимо, многу филмови/серии нема.
Сами по себе, без дополнување, постовите на дрштркљ се често нејасни. Не си ни прв ни последен.Aха, јасно.
Пошо баш пред 3 дена си направив акаунт на Нетфликс, и си користам месец дена free trial. Се регистрирав директно преку апликацијата на Smart TV-то и содржината што е тука е со предобар квалитет.
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден