Brendog
hello world
- 18 септември 2016
- 78
- 88
Гледав милион видеа и компарации. А7цава за нијанса вади поприродни бои. Но, можеби покото си има и свои предности. Затоа пишав тука.
Не е вистина.Decki sakam da ve prasam(posebno za xiaomi korisnicite se odnesuva ova). Planiram da zemam Mi A2 telefon. Od moj prijateli slusam deka xiaomi telefonite necinat, deka kocat edno drugo. E sega mi treba vaseto mislenje za xiaomi telefonite dali e to vistina deka tie posle kratok period na koristenje ke kocat(Pravam muabet za xiaomi telefoni od 2017 i 2018 godina).
Која друга опција преостанува за нешто што не е вистина?Не само што не е вистина, туку е лага.
Зависи,ако другaрчето твое ја има напунето меморијата со песни од цеца и фортнајт инсталирано ќе кочи нормално?Decki sakam da ve prasam(posebno za xiaomi korisnicite se odnesuva ova). Planiram da zemam Mi A2 telefon. Od moj prijateli slusam deka xiaomi telefonite necinat, deka kocat edno drugo. E sega mi treba vaseto mislenje za xiaomi telefonite dali e to vistina deka tie posle kratok period na koristenje ke kocat(Pravam muabet za xiaomi telefoni od 2017 i 2018 godina).
Како што и кажа иксЛејзибојикс: "E sega mi treba vaseto mislenje za xiaomi telefonite dali e to vistina deka tie posle kratok period na koristenje ke kocat(Pravam muabet za xiaomi telefoni od 2017 i 2018 godina)." Па се губат, рестартираат, свашта...Кој recovery да го инсталирам за да седи нонстоп инсталиран зошто со twrp после рестартирање на телефонот се губи?
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Како што и кажа иксЛејзибојикс: "E sega mi treba vaseto mislenje za xiaomi telefonite dali e to vistina deka tie posle kratok period na koristenje ke kocat(Pravam muabet za xiaomi telefoni od 2017 i 2018 godina)." Па се губат, рестартираат, свашта...
Ај да скратам - после тврп инсталација влегуваш, правиш формат дата и потоа повторно ребут во рековери.
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Инсталирај влези и веднаш ребут во рековери пробајА со формат дата се ќе ми се избрише така? Ако да, не ми треба така да ставам twrp. Сакам да останам на истиот ром само да инсталирам twrp.
Не треба формат дата за кастом рековери. Отклучи бутлоадер, флешувај преку компјутер тврп, влези во тврп, направи disable dm verify и пак рестарт во тврп и тоа е. На јутјуб имаш многу видеа како да го направиш ова.А со формат дата се ќе ми се избрише така? Ако да, не ми треба така да ставам twrp. Сакам да останам на истиот ром само да инсталирам twrp.
веќе последниот бета апдејт од миуи го фиксна проблем со тачскринотПокофонов толку е гробишта со тачот?
Успевате да го користите? Кој му касни на ивиците, кој има фантом прст... си плакало мајката.
А?
Да, но кога некој ќе купи телефон тој очекува и веднаш да може да го користи, а не да чека месеци апдејти за да се среди основната функција на телефонот за да може да го користи.Секој прави грешки. Фраер е тој што ќе поправи грешки.
Ај ќе гуглам примери да видам дали работи океј после апдејтот и дали е [SOLVED]
Да пошо Вип и Телеком се сестрински фирми. Еден газда две фирми. Хај ги снабдува и двете со телефони.Дали телефоните Xiaomi во телеком се дистрибуирани од страна на hi store? за нептун и вип прочитав дека се
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден
Бесплатна достава
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART STANDING AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS11DM
6.820,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5682-10
260,00 ден