Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Македонски веб страни

Vavo

hello world
20 октомври 2007
273
17
Skopje
Искрено ми е ЛУДО кога гледам толку многу портали. Зар сите мислат дека тоа е начин да заработат пари со ставање на банери и копирање содржини од други сајтови? Џабе трошат простор на хард дискот од серверите :)

Ама ај кај и да е ќе сватат

dimitars

user
8 мај 2007
1.691
343
Искрено ми е ЛУДО кога гледам толку многу портали. Зар сите мислат дека тоа е начин да заработат пари со ставање на банери и копирање содржини од други сајтови? Џабе трошат простор на хард дискот од серверите :)

Ама ај кај и да е ќе сватат

Многу луѓе водат портал за занимација, аа не само за пари. Парите скоро секогаш доаѓаат подоцна.

GoranD

read-only
29 мај 2007
19
0
www.Panoptikum.com.mk

Одамна е речено дека Знаењето е моќ. На овој сајт има многу знаење, занимливости (од сите области), творештво, но и ставови, аргументи за актуелни проблеми и прашања кај нас и во светот (значи секојдневно аткуелен-дневно ажуриран) - прилично професионално подготвени текстови. Авторот и уредникот на сајтот е доајен на македонското новинарство (со 3 и пол децениско професионално искуство) - бар така прочитав.

Deja-Vu

read-only
28 октомври 2007
18
1
www.topmkd.com

www.topmkd.com
ТопМКД е веб сајт за рангирање и популаризација на македонските веб сајтови. Преку ТопМКД на брз и едноставен начин, а што е најважно и бесплатен, можете да ги промовирате вашите веб сајтови.

macedonia

hello world
1 јануари 2008
78
2
www.topmkd.com
ТопМКД е веб сајт за рангирање и популаризација на македонските веб сајтови. Преку ТопМКД на брз и едноставен начин, а што е најважно и бесплатен, можете да ги промовирате вашите веб сајтови.
Идејата е добра, само не ми се допаѓа тоа што на главната страната се рангирани сајтовите според бројот на кликови на вашите банери, наместо да бидат рангирани според посетеност

maximilian

user
26 март 2008
1.064
74
www.zolta.com.mk

Портал за градот Кавадарци, но има и други интересни ствари. Исто така има и аудио снимки од легендарната хумористична радио емисја “Династија-на Кавадаречки начин“ на Љубчо-Бубо Каров (Цацко) од К-15.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв