многу забавна игрицаМоментално плескам DyingLight играта е закон.
Dragon Age Inquisition DELUXE EDITION-ZMКој крак го користиш @prichina
Оти заебава играта на два различни комјутери некогаш се пушта одма а некогаш по 5минити.И користи страшно многу ресурси.
Исто и јас, веке ја изиграв со вориар и рог сега е на ред со Mage, и доста интересно е со мејџ а досега обично ја прескокнував оваа класа а таа да ти била супер, посебно во сред игра каде имаш веке доста квалитетни апгрети за армот и оружје, мејџот прави доста демиџ, закон е.Dragon Age Inquisition DELUXE EDITION-ZM
Не играј од почеток симни го кракфиксот ке ти го врати сејв гејмот и ке си продолжиш од кај што си застанал. И јас така добив мал срцев удар после 5 саати играње.Dying Light ја играв и после видов дека кракот заебава и нема сејв, па сеа од почеток.
Не се доискажав, пробував да ставам некои dlc па морав реинстал и нишо не остана од сејвс, плус бришев рачно па сеа одпочетокНе играј од почеток симни го кракфиксот ке ти го врати сејв гејмот и ке си продолжиш од кај што си застанал. И јас така добив мал срцев удар после 5 саати играње.
Ја со мејџ почнавИсто и јас, веке ја изиграв со вориар и рог сега е на ред со Mage, и доста интересно е со мејџ а досега обично ја прескокнував оваа класа а таа да ти била супер, посебно во сред игра каде имаш веке доста квалитетни апгрети за армот и оружје, мејџот прави доста демиџ, закон е.