Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Која е вашата прва игра на РС?

И

Избришан член 1074

Гостин
Prva igra sto sum ja igral na mojot kompjuter bese Counter Strike 1.1 makedonska verzija.

DaciSS

lurker
3 јануари 2008
949
289
San Francisco
www.linkedin.com
не памтам име на ниедна игра, играв на Atari црно бела слика, кукистето бесе споено со тастатурата, пц-то исклуциво работесе на флопи дискети, све бесе на германски и имасе еден покер со голи зени и цело маало се збиравме во 3 одделение и игравме :)

GeNeRaToR

lurker
20 јануари 2008
538
7
Мојта прва игра е RedAlert 2 ...... една од најдобрите игри што биле коа била на мода стратегии во времето на таа игра :bye1:

Dr.Thrax

read-only
7 февруари 2008
14
1
Прва игра што сум ја имал на PC беше Medal of Honor: Allied Assault... тогаш не станував од компјутер :)

StarBuck

user
16 февруари 2008
1.295
48
pa i ne bas, ima mnogu kompjutersi verzii, kako sto e i Mario Forever :))

Знам дека има едно чудо верзии за PC (и повеќе од што треба ако ме прашаш), ама мислам дека на PC се губи онаа сентиментална вредност... А баш пред година дена си барав да купам нинтендо на пазарче, неможев да најдам :ua:

Banzai

lurker
3 март 2008
637
8
prvata igra sto sum ja igral..ako dobro se sekjavam bese Dave. ili Dangerous Dave..ne znam kakko tocno bese nalsovot. so edno malko covece sobiras dijamanti.

p.s da i sega ne ja igram..zasto bi se ubil ako ja vidam pak..igrava e postara od Bibijata.

:)) И мене Dave ми беше меѓу првите игри, закон игричка, мислам дека имаше и некое продолжение :)

Fatihh

hello world
14 април 2007
372
50
Скопје
saaf.mk
Fatihh's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i7 - 6700
Motherboard
ASUS TUF
Storage
2TB Western Blue + 480GB SSD A-DATA
PSU
SPIRE SILENTEAGLE 550W REAL
RAM
4x 8GB DDR4
Video card
STRIX GTX 1050Ti 4GB
Case
Case Cooler Master K380
Mouse
Mouse Genesis kypton 500
Keyboard
A4 TEC B318
Monitor
Samsung 27" 4K
OS
win10
ehehe.. Gobman :))))))

Aleksandar-x

read-only
29 мај 2008
47
0
Nesto dosta staro, no dosta dobro :)

Seven Kingdom sum ja igral prv pat vo prvo odd. Igrata e od 1995-1996 ali grafikata za toa vreme e fascinanta. Se obiduvam da ja najdam i povtorno da ja igram ama postojano go navagam Seven Kingdom 2.
Razgledajte ja, dobra e!

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно