Do krajot na ovoj mesec vo plan sum i jas da zemam novo kukiste...go merkam Istoto Commander MS-I standart znaci Black edition.
Belo kukiste nesto ne mi po merak...a + Black + Blue LED light TOP kombinacia moze da bide
p.s
Super izgleda kukistevo i celata konfiguracia i cable menagment
Do krajot na ovoj mesec vo plan sum i jas da zemam novo kukiste...go merkam Istoto Commander MS-I standart znaci Black edition.
Belo kukiste nesto ne mi po merak...a + Black + Blue LED light TOP kombinacia moze da bide![]()
Не те следам... Моето има напред означено USB 3.0, кое е поврзано на плочата, едно позади директно на i/o панелот...Има internal USB 3.0, што значи конекторот си го приклучуваш директно на плоча, додека кај црното има кабел кој го приклучуваш од задниот дел (rear IO) на плочата.
Не те следам... Моето има напред означено USB 3.0, кое е поврзано на плочата, едно позади директно на i/o панелот...
Се сложувам. Дури се мислам на моето да му ја направам предната маска во carbon, ама уште не сум нашол каде би можело да го изведам зафатот. Не сакам сам да пробувам, сакам посаглам да испадне.
Добра понудаЈас имам лепено можеме ако сакаш да пиеме по едно пиво и да лепиме. Профи изглед загаантиран.![]()
oTlicno! blue + red perverZion rocks^^Еве нешто со подобар квалитет, овој пат со уклучени неонки.
<3 Thermaltake Commander MS-I Snow Edition
Погледнете го атачментот 3959Погледнете го атачментот 3960
Кај некои мора така да се намести бидејки лежиштето на кулерот е такво (TT Contac), а кај некои само тие знаат зошто така го ставилеКоја е причината што некои луѓе ги монтираат кулерите со вентилаторот надоле? Не го собира обратно или?
Некако ми нема логика вентилаторот да го вшмукува топлиот воздух од графичката и да го тера во хладњакот од процесорот. Додека ако е напред зима воздух од предниот intake.
Браво за сликиве @defilerЕве и од мене 2-3 слики, треба да исчистам внатре....![]()
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден