на шалтер у банка ли си па да ти е толку круцијално да имаш нумпадКако живеете без numpad бе?Одлично биро иначе.
на шалтер у банка ли си па да ти е толку круцијално да имаш нумпадКако живеете без numpad бе?Одлично биро иначе.
Од непроценливо значење е што и да работиш што користи кратенки. Во некои ситуации и тоа е малку, па се користат тастатури со додатни копчиња.на шалтер у банка ли си па да ти е толку круцијално да имаш нумпад![]()
Од непроценливо значење е што и да работиш што користи кратенки. Во некои ситуации и тоа е малку, па се користат тастатури со додатни копчиња.
Па дупли бројки се тоа, нема потреба од нив. xD. Дури и оваа е голема, сакам помала, но Function Row-от ми е од големо значење за игрите.Како живеете без numpad бе?Одлично биро иначе.
А ја само што ќе ти речев: „Шо-сторе море“?
Јас веќе се спремив да му дојдам на гости.А ја само што ќе ти речев: „Шо-сторе море“?
Плава е лед лентата позади биро?
![]()
Жалче со single-channel RAM, ама ќе се оправиме![]()
Иако и јас ја играв со контролер, поубаво се нишани со маус пошто играта нема ауто аим,посебно додека со во движење.Земи си конторлер одма, не бива да играш такви игри со маус и тастатура![]()
Иако и јас ја играв со контролер, поубаво се нишани со маус пошто играта нема ауто аим,посебно додека со во движење.
Во последно време децата се почесто ме бркаат од десктоп-от, затоа решив да си направам едно мало катче за мене само. Малку тесничко испаѓа со двата монитора + лаптопот на биро. Да пробам лаптопот да го сместам под биро на некое постоље, ама па да не го мавам со ноџињата. Или пак вториот монитор да се мести по потрба, ама пак ненако многу стави вади ке биде. Ке треба нешто да смислам.
Еве кај си седев предходно:
Погледнете го атачментот 105111
А еве сега кај се пикнав:
Погледнете го атачментот 105112
Викаш да ги закачам на ѕид мониторите и да се отвори просторот под нив. Не ти е лоша идејата, ај да пробуричкам што држачи има по нашиви продавници.Monitor arm за едниот монитор (или двата), и лаптопот затворен на местото од stand-отИли вертикален држач за лаптоп, па затворен и залепен десно на крај.
Не мораш на зид. И на плочата од бирото е опција веројатно, секако добиваш многу простор а не го бушиш зидот. Кај нас барај во Анхоч, Рувекс и Логинг, а имаш нешто и во Ergonomics, ама се скапи.Викаш да ги закачам на ѕид мониторите и да се отвори просторот под нив. Не ти е лоша идејата, ај да пробуричкам што држачи има по нашиви продавници.
Why? Не наидов на проблеми никогаш.Уште Remote System Monitor да го опраам
Таблетот ми е врзан на вифи.Why? Не наидов на проблеми никогаш.
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден
MONITOR 32" SAMSUNG ODYSSEY G6 Curved S32BG650EU, 240Hz, 2560x1440, VA Panel, FreeSync Premium Pro, 1ms, DP, 2xHDMI, w/speakers, Black, LS32BG650EUXEN
22.620,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден